23 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

BAYRAMINIZI NAR BUTİK OTELDE GEÇİRİN

Nar Butik Oteller, Kurban Bayramı’nı İstanbul’un tarihi atmosferinde geçirmek isteyenlere kapılarını açıyor

BAYRAMINIZI NAR BUTİK OTELDE GEÇİRİN

23 Eylül 2012 / 09:43

TURİZMİN SESİ


Galata’nın kalbinde yer alan Nar Suites Pera ile Nar Galata Hotel ve Topkapı Sarayı’na sadece 200 metre uzaklıktaki Nar Sophia Sultan Hotel, Kurban Bayramı için İstanbul’a gelenlere lüks ve rahat konaklama seçenekleri sunuyor.

kurban-bayrami,-nar-butik-oteller,-tarihi-atmosfer1.jpg

Nar Sophia Sultan Hotel
Kanuni Sultan Süleyman’ın dört eşinden ilham alınarak Gülfem, Mahidevran, Hürrem ve Fül-Dane Sultan’ın adları verilen dört suit odaya sahip Nar Sophia Sultan Hotel, Osmanlı döneminin tüm görkemini ve zarafetini yansıtacak biçimde dekore edilmiş. Her katında tek bir odanın yer aldığı butik otel, kişiye özel hizmet anlayışıyla lüks ve konforlu bir bayram tatili geçirmek isteyenlerin tercih ettiği adres olacak.

kurban-bayrami,-nar-butik-oteller,-tarihi-atmosfer2.jpg

Nar Suites Pera
Tarihi Galata Kulesi’ne 2 dakikalık mesafede bulunan Nar Suites Pera, Galata’nın ruhunu taşıyan tarihi binasında yer alan birbirinden şık dekorlu suite odaları(45-60 m2 arası), özel olarak dizayn edilen mobilyaları ile kendinizi evinizde hissedeceğiniz rahatlığı sunuyor. Taksim’e yürüyerek 15 dakika, İstiklal Caddesi’ndeki mağazalara ise 5 dakikalık mesafede yer alan butik otel, özellikle bayram alışverişi yapmak isteyenlerin tercihi olacak.

kurban-bayrami,-nar-butik-oteller,-tarihi-atmosfer3.jpg

Nar Galata Hotel
Galata Kulesi’ne giden Arnavut kaldırımlı bir sokakta yer alan Nar Galata Hotel, geleneksel ahşap binası ile Galata’nın tarihi ruhunu içinde barındırıyor. Galata Kulesi’ne sadece iki dakikalık yürüyüş mesafesinde yer alan Nar Galata Hotel, günün her saati yaşam dolu olan İstiklal Caddesi’ne ise 5 dakika uzaklıkta.Ağırlıklı olarak beyaz renkte dekore edilmiş sade ve şık odaların her birinde klima, TV, minibar ve özel banyo bulunuyor. Ücretsiz Wi-Fi ve 24 saat açık resepsiyon sunan otelde, her gün açık büfe kahvaltı servisi bulunuyor. Bayram tatili için İstanbul’un tüm güzelliklerine kolayca ulaşabilecekleri, sakin bir mekan arayanların seçimi Nar Galata Hotel olacak.

Nar Galata Hotel
Serdar-i Ekrem Caddesi
No:29
Galata/Beyoğlu
34420 İstanbul
Tel: 0212 243 78 86-87
http://www.nargalata.com
 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.