22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

BEKLENTİLERİNİZİN ÖTESİNDE TATİL

İsmini mitolojideki bir güzellik tanrıçasından alan Calista, tıpkı adı gibi kusursuz güzelliği yansıtıyor

BEKLENTİLERİNİZİN ÖTESİNDE TATİL

03 Ekim 2011 / 18:25

TURİZMİN SESİ


Antalya Belek'te çok ayrıcalıklı bir konseptle tanışmak isteyenlere hizmet veren Calista Luxury Resort, şeker bayramında bir otelden bekleyemeyeceğiniz kadar keyifli ve sadece "size özel" geliştirilebilen nitelikleriyle beklentinizin ötesinde bir tatil sunuyor .Misafirlerine standartların üzerinde hizmet veren Calista Luxury Resort, 5 yıldızlı delux otel olmasının yanı sıra kalite ve estetiğin ön planda olduğu bir otel olarak Belek'in en güzel sahilinde konuklarını bayramda da ağırlamaya devam ediyor. A class müşteriye hizmet veren Calista Luxury Resort swarovski taşlı duvar kâğıtları, 24 ayar altın muslukları ve gecelik fiyatı sezona göre 14 bin ile 25 bin dolar arasında değişen VIP Villa Leo bugüne kadar pek çok ünlü zengini ağırladı. Lükste sınır tanımayan Calista Luxury Resort müşterilerine doyumsuz bir tatil yaşatmak için 7'den 70'e herkesin hayalini süsleyen süper lüks Ferrari ve Lamborghini ile Antalya gezisi yapmanızı sağlıyor.

Ayrıcalıklı hissedeceksiniz…
A class müşteriye hizmet veren Calista Luxury Resort'ta, misafirlerin tatillerini en iyi şekilde geçirmeleri için her ayrıntı düşünülmüş... Standartların oldukça yüksek olduğu otelde Calista'ya özgün “A'la carte All Inclusive” sistemiyle hizmet sunuluyor. Calista'daki A'la Carte All Inclusive sistemi; dünyada şu ana kadar uygulanan tüm inclusive konseptler incelenerek klasikleşen servislerin dışında bir alternatif olarak karşınıza çıkıyor. Zira, hizmet misafirlerin talebi beklenmeksizin sunuluyor. Koşulsuz misafir memnuniyetini sağlayan servis anlayışını benimseyen bu konsept, dünyada ilk kez Calista'da uygulanıyor.

Açık büfelerin önünde elinizde tabakla sıra bekleme derdi yok… Siz masalarınızda sipariş veriyorsunuz, garsonlar getiriyor. Otelin içinde bulunan ve tüm dünya mutfaklarını barındıran 9 ayrı A'la Carte restoranda, dünya mutfaklarındaki lezzetler orjinal tatları ve prezantasyonlarıyla servis ediliyor. Konforu ve doğanın tüm güzelliklerini buluşturan Calista, her villaya özel havuzu, iskelede özel güneşlenme alanları, aydınlatmalarla süslenmiş havuzları ve palmiyeleri ile tatilinize ayrı bir renk katıyor. Otel'in geniş yaşam alanları ve oturma grupları yanında modern tasarımı ile de Calista, eşsiz bir tatil ortamı sunuyor.

VIP villa lüksün ve kalitenin sınırlarını zorluyor…
Otelde her türlü konfora sahip standart odaların yanı sıra konseptli villalar, suit ve delux odalar da bulunuyor. Calista Luxury Resort'ta bir adet king suit, iki presidential suit, dört garden suit, 14 corner suit, 63 aile odası ve 514 standart oda yer alıyor. Bunun yanında lükse ve detaya önem veren misafirler için 10 adet 150 m2'lik, twin villa, üç adet 300 m2'lik villa ve bir adet de VIP villa bulunuyor.

1500 m2'lik devasa bir alana sahip olan ve Leo adını taşıyan VIP villada; hobi ve sinema salonları, özel mutfağı ve çok özel SPA'sıyla konuklara üst düzey VIP hizmet sunuluyor. Misafirler, uluslar arası alanda deneyimli personel tarafından dünyanın her yerinde ün salmış her türlü masaj, terapi ve bakımlardan yararlanabiliyor. Calista'daki lüksün üst sınırı olan VIP villa misafirleri için 24 saat kahya ve sekreterya hizmeti de veriliyor. İsteğinize göre otel içi ve dışı hizmet rezervasyonları, özel gün organizasyonu gibi günlük tüm ihtiyaçlarınız eksiksiz karşılanırken kahyanız, villada sizinle iletişimini özel direkt telefon aracılığıyla sürekli sürdürebiliyor.

Villa misafirleri, VIP restoranın kahvaltı, öğle ve akşam yemeklerinden ücretsiz olarak yararlanırken A'la Carte restoranlardan da öncelikli rezervasyon hakkına sahip oluyor. Üstelik, menülerde olmayan özel yiyecek ve içecek talepleri, önceden haber verilmek suretiyle VIP restoranlarda hazırlanarak, istedikleri yerde servis edilebiliyor. Villaların otelden ayrı bir oda servis mönüsü de bulunuyor. SPA hizmetlerinden öncelikli olarak yararlanma hakkına sahip olan villa misafirlerine ayrıca isterlerse bizzat villada hizmet verilebiliyor. Villa misafirlerinin istekleri doğrultusunda, özel hobilerine yönelik eğlenceli bir tatil programı da hazırlanabiliyor.

Kısacası, Calista Luxury Resort'da beklentilerinizin de ötesinde bir tatil sizleri bekliyor…

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.