22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

BELEK BÖLGESİNİN EN İYİ OTELİ

World Travel Awards 2009'dan bu yıl 3 ödülle dönerek turizmin yıldızı olan Cornelia Diamond Golf Resort&Spa, konaklama ve seyahat konusunda görüşleri içeren Zoover isimli web sitesinde, Belek bölgesinin “En İyi Otel” ödülüne layık görüldü.

BELEK BÖLGESİNİN EN İYİ OTELİ

27 Ekim 2009 / 16:01

TURİZMİN SESİ


AVRUPA'NIN en büyük bağımsız tatil beldelerini inceleyen ve görüş belirtilen web siteleri içinde en seçkinlerinden olan Zoover'ın, belirlediği kategorilerle yaptığı oylamalar sonucu Belek bölgesinin “En İyi Otel”i Cornelia Diamond Golf Resort&Spa oldu.

Antalya Belek'in en gözde tatil merkezlerinden biri olan Cornelia Diamond Golf Resort&Spa, Türk turizmini ayakta tutan en önemli etkenlerden birinin kurumların sektörde uluslararası başarılar elde ediyor olmasının bir kanıtı oldu. Doğayla iç içe benzersiz konumu, birbirinden keyifli aktiviteleri, zengin terapi ve bakım programları, çocukların  faydalanabileceği  spor ya da eğlenceli etkinliklerle tatil deneyimini eşsiz bir cennet yolculuğuna dönüştüren Cornelia Diamond Golf Resort&Spa, turizm sektörüne keyif katan konsepti ve yenilikleri ile ödüllendirilmenin mutluluğunu yaşadı.

Zoover web sitesi ziyaretçilerinin Avrupa'daki tüm otellerle ilgili yorumda bulunabildiği sitede, genel izlenim, lokasyon, servis, fiyat / kalite, yemekler, odalar, çocuklar için uygunluk başlıkları altında puanlandırma sistemi oluşturularak, tesisler hakkında detaylı bilgilendirme ve değerlendirme çalışmaları yapılmaktadır.

Web sitesinin yaptığı araştırmalar sonucu, Belek bölgesinin “En iyi Oteli” seçilerek bu konuda onaylı sertifika sahibi olan Cornelia Diamond Golf Resort&Spa, yenilikçi anlayışı, ilkler konusundaki öncülüğü, kaliteli hizmet anlayışı ve farklı mimarisi ile uluslararası standartları müşterilerine sunmaktadır.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.