22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

BENİM ŞEHRİMDEN GÖRÜNTÜLER

“Benim Şehrimden Görüntüler” projesi ile Pfizerlilerin fotoğrafları toplantı odalarının duvarlarını süslüyor

BENİM ŞEHRİMDEN GÖRÜNTÜLER

25 Ocak 2012 / 17:13

TURİZMİN SESİ
Pfizer Türkiye'de düzenlenen “Benim Şehrimden Görüntüler” projesi kapsamında, Pfizer'in merkez ofisinin 12 toplantı odası Pfizerlilerin yaşadıkları şehirlerin güzelliklerini yansıttıkları fotoğraflarla süslendi. Projeye 43 Pfizerli 140 fotoğraf ile katıldı. Toplantı salonları bu beldelerin isimleriyle anılırken çalışanların fotoğrafları salonların duvarlarında ölümsüzleşti.

Pfizerliler toplantı odalarının isimlerini aldığı Alanya, İskenderun, Aliağa, Asos, Ayvalık, Bodrum, Bursa, Cunda, Çeşme, Didim, Kuşadası, Ortaköy, Arnavutköy ve daha pek çok şehir ve beldede çektikleri fotoğraflarla bu beldelerin isimlerini alan toplantı odalarına hayat verdiler. Söz konusu beldelerde çektikleri manzara fotoğraflarından seçilenler, Pfizer Ortaköy binalarında bulunan ilgili toplantı odalarında ve Pfizer Türkiye ile Pfizer Kariyer Facebook sayfasında sergilenmeye başlandı. Fotoğrafların sahiplerinin isimleri de fotoğrafların yanında yer aldı. Böylece, Pfizer toplantı salonlarını yemyeşil ormanlardan masmavi denizlere kadar pek çok farklı manzara fotoğrafıyla güzelleştirmenin yanı sıra çeşitli İK hedeflerinin gerçekleşmesi de hedeflendi.

Çalışanların çektikleri fotoğrafların şirket odalarında kendi isimleriyle birlikte yer almasıyla çalışan bağlılığının ve motivasyonunun artırılması amaçlandı. Pfizerliler böylece hem bu güzel beldelerde yaşadıkları anılar hakkında sohbet etme fırsatı buldular hem de kendi ürettikleri bir çalışmanın pozitif bir şirket atmosferi ile bütünleştiğine tanık oldular. Proje, Pfizer Türkiye'nin çalışanların bireysel başarı ve faaliyetlerine daha fazla yer vermeyi amaçlayan İK stratejisine paralel olarak gerçekleştirildi.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.