22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

BENTLEY’DE BİR HAFTASONU

Bentley gibi karakteristik bir otelde geçirilecek unutulmaz bir haftasonu

BENTLEY’DE BİR HAFTASONU

20 Ekim 2009 / 17:37

TURİZMİN SESİ
Şehrin kalbinde, Nişantaşı'na yürüme mesafesinde, İtalyan kalitesinde bir dekorasyona sahip 'hip' bir otelde kalış ayrıcalığını yaşamayı herkes isteyebilir... Eskiden zor derdiniz belki ama şu sıralar bu doğru değil! Bentley Hotel'de iki kişilik, iki günlük paket, belki hayallerin de ötesinde...
Çizgisi, tarzı, duruşu ile benzerlerinin arasında dahi ayırt edilen Bentley Hotel; Sonbahar sezonunda, yazdan kışa geçerken mutsuz olanları mutlu etmek adına çok özel bir paket hazırladı... Adı: “Bentley'de Bir Haftasonu Kaçamağı”... İstanbul'da yaşayan ya da İstanbul'u kısa da olsa yaşamak isteyenlere yönelik düşünülen bu paket, hiç aklında olmayanları bile düşündürecek özellikte!

Nedenine gelince... Milano'lu dünyaca ünlü mimar Piero Lissoni imzasını taşıyan İstanbul'un ilk Design Hotels üyesi, ilk 'hip' oteli... Sadelik ve konforun bileşimini sunan, İtalyan zarafetinin hissedildiği mekanlarda yaşama, hatta konaklama... Cuma-Cumartesi ya da Cumartesi-Pazar günlerini seçme olanağı... Açık büfe tarzında özgün bir kahvaltı... Tatili uzatıp geç check-out yapma şansı... Fitness bölümünden ve saunadan ücretsiz yararlanma... İki kişi, iki gece için oda-kahvaltı, üstelik KDV dahil fiyat 190 Euro... İnanılmaz değil mi?..

Üstelik kendilerini ve sevdiklerini ödüllendirmek adına yararlanabilinecek “Bentley'de Bir Haftasonu Kaçamağı” için yılbaşına kadar da zaman var... Tabii kontenjanlar dahilinde... Bentley'in 24 adet standart odasının, her ayda da sadece 4 hafta sonunun bulunduğu gerçeği ile birlikte!..

Rezervasyon: 0 212 291 77 30 (pbx)
Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.