28 Mart 2024
  • İzmir14°C
  • İstanbul14°C
  • Antalya11°C
  • Ankara11°C

BENTOUR REİSEN, FLEX TARİFELERİNİ KOLAYLAŞTIRIYOR

Bentour geçen yıl, Turizm Dünyasında ilk Tur Operatör olarak, ücretsiz iptali sağlayan “Flex-Sorglos”-Tarifesini hayata geçirmişti. Bugüne kadar, nerdeyse tüm Tur Operatörleri de aynı stratejiyi izleyerek, benzer tarifeler sunmaya başladı

Bentour Reisen, Flex Tarifelerini kolaylaştırıyor

05 Şubat 2021 Cuma 15:04

 

Bentour CEO su Deniz Uğur: “Daha geçen sezon Ekim Ayında FlexSorglos-Tarifemizi hayata geçirdiğimizde, diğer Tur Operatörlerin de aynı şekilde bir yol izleyeceğini tahmin etmiştik. Günümüzde müşteriler için en önemli unsur, güvenlik ve fleksibilitedir” şeklinde görüşlerini beyan ederken, “fakat bugün baktığımızda, iptal şartlarını kolaylaştırmayı amaçlayan çok fazla değişik modelleri var ve piyasa bu konuda basitleştirme talep ediyor. Bunu da çok iyi anlıyoruz” diye Uğur, piyasanın isteklerine empati kurduğunu dile getirdi. Kişi bazında paketlerden, kademe fiyatları üzerinden ve seyahat ücretin yüzdesel uygulamasına kadar çeşitli tarife modelleri, müşteriler yanı sıra seyahat acenteler için de rezervasyon esnasında zor anlaşılıyor.  

Bentour Reisen de bu konuda da yine ilk olma özelliğini taşıyarak, Flex Tarifeler ile ilgili kargaşayı basitleştirip gerek müşterinin gerek seyahat acentelerin işini kolaylaştıracak.“Tüm modelleri analiz ettik ve vardığımız sonuç, kişi bazında olan paket, müşteriler için en anlaşılır model ve Seyahat Acenteler için de tavsiye edilmesi adına en makul olduğu yönünde” diye Uğur değerlendirmelerde bulunurken, “o nedenle şu an yürürlükte olan kampanyamız 15 Şubat tarihinde sona erdiğinde, biz kendi tarifemizi bu şekle göre uyarlayacağız. Ayrıca fiyatlarımızı da bu modele göre sabit tutarak, herkes için daha kolay anlaşılır bir uygulama ile devam edeceğiz” şeklinde Bentour Reisen iptal uygulamalarında izleyeceği yol haritasını paylaştı.

Bentour Reisen 16 Şubat tarihi itibari ile geçerli olacak olan kişi başı 29 Euro ücretindeki yeni tarifeden çocuklar ücretsiz faydalanabilecek.  Bu tarife ile seyahat tarihine 14 gün kala (Edelweiss havayolu ile yapılan rezervasyonlarda 22 gün kala) ücretsiz iptal ya da tarifenin geçerliliğini koruduğu ileri bir tarihe değişiklik yapıla biliniyor.  Ayrıca çıkış ülkenin seyahat uyarısı durumunda, tarife ücreti dahil, tüm ücretlerin iade edilmesi de geçerliliğini elbette koruyor.Şu an ki Bentour Reisen in kampanyasında, 15 Şubat tarihine kadar yapılan rezervasyonlarda FlexSorglos Tarifesi ücretsiz olarak dahil ediliyor.
 

Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.