29 Mart 2024
  • İzmir14°C
  • İstanbul14°C
  • Antalya11°C
  • Ankara11°C

BENTOUR REİSEN TÜRKİYE İÇİN START ALDI

Bentour Reisen Türkiye’ye  Edelweiss Havayolları ile Türkiye’ye misafir taşıyor

Bentour Reisen Türkiye için start aldı

07 Haziran 2020 Pazar 11:45

TURİZMİN SESİ


Bentour Reisen, Edelweiss Havayolları ile Türkiye’ye misafir taşıyor. Diğer ülkelerin uçuş yasağı kalktığında güvenli seyahatin sağlandı an operasyonlar en kısa zamanda devreye girecek.

19 Haziran 2020 tarihi itibari ile adım adım sezon start alıyor 

Bentour Reisen, 27 – 30 Haziran tarihleri arasında Türkiye’de gerçekleşecek olan info gezisi ile start verecek. Bu geziye, Bentour Reisen GMBH, Almanya, Genel Müdürü Songül Göktaş-Rosati bizzat eşlik edecek.

“Amacımız, Parnerlerimiz ile beraber mümkün olduğunca fazla kişisel tecrübe edinip bilgiler toplayarak müşterilerimiz daha net bilgi akışı sağlayabilmek. Bu şekilde güveni sağlayacak olan geniş kapsamlı tecrübe ettiğimiz bilgileri, müşterilere birinci elden verebilme imkânımız olacak” diye Songül Göktaş-Rosati düşüncelerini aktarırken, “Bir Türkiye spesiyalisti olarak sezonun ilk info gesizini doğal olarak ana destinasyonumuza yapmayı planladık” şeklinde durumu değerlendirdi.


Türkiye’de kendi Bentour Reisen ekibi bulunuyor 

“Türkiye’de kendi Bentour ekibimizin bulunması, bizim özellikle bu günlerde sorumluluk almamız gerektiğine inanmamızın sebebidir. Bu son derece değerli imkânımızı, tüm sektör ile paylaşmamız gerekiyor. 

Krizde birlikte hareket etmek en doğru strateji

Krizde birlikte beraber hareket etmenin en doğru strateji olduğuna inanıyoruz” diye düzenledikleri gezinin önemine işaret eden Bentour Reisen Ceo'su, Deniz Uğur, “Elbette, satışa açılan Mallorca, Kanarya Adaları gibi avrupa destinasyonların yanında Türkiye programımız da en ön sırada yer alacak. Aksi bir tutum, Türkiye de hakim olan son derece stabil durumu göz önünde bulundurarak, mantıklı ve makul sebeplerle açıklanamaz ve dolayısıyla söz konusu olamaz” şeklinde sözler ile kararlığını dile getirdi.


 

Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.