28 Mart 2024
  • İzmir14°C
  • İstanbul14°C
  • Antalya11°C
  • Ankara11°C

BENTOUR REİSEN,3 DİN, 2 KITA, 1 ŞEHİR PROJESİ İSTANBUL'DA

Bentour Reisen, 4- 7 Aralık tarihlerinde İstanbul’da “3 din, 2 kıta, 1 Şehir“ konulu basın gezisi düzenleyecek

Bentour Reisen,3 din, 2 kıta, 1 şehir projesi İstanbul'da

04 Aralık 2022 Pazar 20:41

TURİZMİN SESİ


ANTALYA - Antalya’da düzenlenen ‘Bentour Comedy Night’ etkinliğinde Bentour Reisen İstanbul Temsilcisi Sevda Yılgaz;  Bentour Reisen Başkanı Kadir Uğur’un açıkladığı 2023 Hedefimiz 300 Bin Avrupalı Turisti Türkiye'ye getirmek dedi. ‘Bentour Comedy Night’ programı ile Nirvana Cosmopolitan Hotel’de düzenlenen workshop’ta Bentour Reisen, Türkiye’ye getirdiği 150 binden fazla turist sayısını iki katına çıkaracağını bildirdi. 

GELENEKSELLEŞEN BENTOUR COMEDY NIGHT ETKİNLİĞİ ANTALYA’DA YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞİYOR

Bentour İstanbul Temsilcisi Sevda Yılgaz; “Gelenekselleşen “Bentour Comedy Night” her yıl düzenli yapılan çok önemli bir etkinlikti. Ben o zamanlar otelci yönümle katılıyordum. Fakat 2019 yılında en son yapılan Comedy Night etkinliğinden sonra pandemi dönemi İstanbul’da inatla koronoya rağmen başlatıldı ve ben o dönem Kadir Bey’den bir teklif aldım. Oteller kapalıyken değerli turizmci müdür arkadaşlarımla diyaloğa girerek odaları Türk Havayolları ile yapılan anlaşmadan sonra pazarlamaya başladık. Çok başarılı bir süreç oldu. Bizimde inanamadığımız şekilde ve gelişerek devam ediyor. Bentour, İstanbul’u kültür ve turizm, kültür ağırlıklı programlarla devam ettirme gibi bir çeşitliliğe dönüştürme çabası içerisinde. Burada gerçekleştirdiğimiz organizasyonda 800’e yakın satıcı, Acenta Bentour’un ürünlerini tavsiye eden satıcıların bir araya geldiği, onların ödüllendirildiği, eğlendikleri ve yeni ürünleri, programları tanıdıkları çok özel bir etkinlik oluyor. Bunu Türk turizmcisi ve partnerler birlikte yaparak turizme de katkılarını sağlıyorlar” dedi.

BENTOUR REİSEN’IN HEDEFİ 300 BİN AVRUPALI TURİST GETİRMEK

Sevda Yılgaz; “150 bine yakın gelen misafir sayısı 300 bine hedeflendi. Kadir Uğur’un da enerjisi ile bu 500 binlere de çıkacak diye düşünüyoruz” dedi.

BENTOUR AVUSTURYA, ALMANYA, İSVİÇRE VE HOLLANDA’DAN GAZETECİLERİ İSTANBUL’A GETİRİYOR

3 DİN, 2 KITA, 1 ŞEHİR

Yılgaz; “Bunun dönüşünde İstanbul programımız başlıyor. 3 din, 2 kıta, 1 şehir. İstanbul’un artık kültürel değerlerinin daha fazla ön planda olarak, farklı programları ekleyerek yoluna devam etme çabası içerisinde. Bu güzel programları çok değerli partnerlerimizden destekler alarak hep beraber yapıyoruz. Pazar günü başlayacak olan Avusturya, Almanya, İsviçre ve Hollanda’dan katılan gazetecilerimizle 3 din, 2 kıta, 1 şehir programımızda sinagog, kilise, cami ve yetkilileriyle görüşerek ertesi gün kültür ve sanat içeren İstanbul’u bu programın içine dahil ederek bu etkinlikten sonra Bentour Turizm’in 2023 hedefleri tamamlanmış olacak. Biz İstanbul’da Sultanahmet Eresin, Curio Collection by Hilton Yeşil Ev, Armada Hotel, Port Bosphorus Hotel Seagull Restoranı, Art 360 Cihannuma Restaurant ve Michelin yıldızlı Matbah Restaurant’larımızdan destek alarak güzel bir ürün ortaya çıkarttığımızı düşünüyoruz. Bizlerle beraber olan bize enerji veren Kadir Bey’e de tabi ki Bentour olarak Türk turizminde bir yıldız vermemiz gerekiyor. Çünkü o hep inandı ve hiç bundan vazgeçmedi. Biz de onun yanındayız” diyerek sözlerini noktaladı.

4-7 ARALIK’TA AVRUPALI GAZETECİLER İSTANBUL’DA

Bentour Reisen, 4- 7 Aralık tarihlerinde İstanbul’da “3 din, 2 kıta, 1 Şehir“ konulu basın gezisi düzenleyecek. Avusturya, Almanya, İsviçre ve Hollanda’dan önemli basın mensuplarının davet edildiği geziye Bentour Reisen'in Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Uğur eşlik edecek. Program kapsamında basın mensupları İstanbul’un farklı noktalarından, farklı inançların dini liderleriyle bir araya gelecek. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile bir araya gelecek olan gazeteciler şehrin din, sanat ve kültür alanlarını da yakından tanıma fırsatı bulacaklar.


 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.