22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

BENZERSİZ DOĞA VE GÜRAL PREMIER

Antalya'nın en yeni oteli Güral Premier Tekirova, benzersiz doğasıyla, yeşil ve mavinin birleştiği Tekirova'nın en güzel koyunda misafirlerine ayrıcalıklı ve bol eğlenceli bir bayram tatili sunuyor

BENZERSİZ DOĞA VE GÜRAL PREMIER

09 Eylül 2010 / 09:41

TURİZMİN SESİ


Güral Premier Tekirova,Türk Mimari tarzında, Antalya'nın en temiz plajlarından birinde geniş özel sahili ile denize sıfır konumu ve aynı zamanda Tahtalı dağının ve üç adaların eşsiz manzarasıyla misafirlerine bayram tatili boyunca eşsiz eğlenceler sunuyor.

Birbirinden renkli şovlarla bayramı karşılayın
Büyük şehirlerin bunaltıcı ve sıcak havalarından uzak, dağ eteklerine kurulu konumu ile bayramda da farklı ve bol aktiviteli alternatifler sunmaya hazırlanan Güral Premier Tekirova, deneyimli dans ekibi eşliğinde arife gününe özel olarak Arjantin'in “Aşıklar Dansı” tango gösterisi ile misafirlerini akıllara kazınacak bir gece ile karşılamayı planlıyor.

Bayramın birinci günü çoşkusu ise Türkiye'nin farklı yörelerinin dans motiflerinden oluşan görkemli dans gösterisi olan “Spirit of Anatolia” ile başlayacak. Siyah ve beyazın hakim olduğu gecede eşsiz lezzetler ve müzik şöleni Farklı eğlence tarzı ile Güral Premier bayramın ikinci günü misafirlerine özel bir gece sunuyor. Herkesin siyah ve beyaz kıyafetlerle katılacağı bu özel gecede, havuz başında yenen yemeğe muhteşem orkestra eşliğinde birbirinden güzel canlı performanslar sergilenecek.
Dans ve eğlence zirveye taşınacak

Bayramda hem yetişkinlere hem gençlere hem de çocuklara özel etkinlikler hazırlayan Güral Premier'de üçüncü ve dördündü gün de farklı konsepteki kutlamalarla devam ediyor. Tüm misafirlerin yalnızca beyaz kıyafetlerle katılacağı bayramın üçüncü günü gerçekleşecek olan “White on the Dance Floor” partisinde dans ve eğlence zirveye taşınacak.
Misafirlerinin sonsuz memnuniyetle ayrılmalarını ilke edinen Güral Premier bayramın son gününü “Rhtym and Nation” şov ile noktalıyor. Dünyanın farklı danslarını kendilerine has kostümleri ile izlerken konuklar kendini dansın ülkesinde gibi hissedecekler.
Rezervasyonlar için: www.guralpremier.com +90 242 813 5555

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.