22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

BERLİN'DE TÜRK MUTFAĞI

Berlin'in en seçkin bölgesi Kurfürstendamm'da yolunuz bu Restaurant'a düşerse gurur ve şaşkınlığı birarada yaşayacağınızdan emin olabilirsiniz

BERLİN'DE TÜRK MUTFAĞI

12 Mart 2013 / 11:29

TURİZMİN SESİ-BERLİN- ASUMAN DAĞISTANLI 


Restaurant'a daha girişte sizi sanki yıllardır tanıyorlarmış gibi karşılanıyorsunuz.İlk servis önünüze geldiğinde çoktan  tüm personel isminizi öğrenmiş ve size adınız ile hitap etmeye başlamış oluyor.
Dekorunun şıklığı ,temizliği masalarda ki mumlar sizi ilk anda ortamın büyüsüne dahil ediyor.Ama bundan da önemlisi ilk şoku menü'yü incelemeye başladığınızda yaşıyorsunuz.Neden derseniz ilk şaşkınlığı çorbalar bölümünde işkembe çorbasını görünce yaşıyorsunuz ve gerçekten de lezzeti Türkiye'dekileri aratmıyor. Bunun yanısıra mantı,hamsi tava,sıcak soğuk mezeler,kebaplar ve aşure dahil tatlılar zengin menüde ki yiyeceklerden sadece bazıları.
 
baba-angora,erhan-ozer-,-isa-yilmaz,emre-macit,yakup-toktas,rafet-oz,1.jpg
 
Şimdi ne var bunda dünyanın birçok yerinde Türk Lokantaları var diyebilirsiniz haklısınız da ,Ancak Baba Angora'nın farkı  mekana  Türklerden çok  Almanların rağbet göstermesi  ve rezervasyon yaptırmadan giderseniz yer bulmanızın mümkün olmaması ve geri dönmeniz.Restorant  Kazım Macit tarafından 1988 yılında kurulmuş, şu an yoğun rağbet karşısında ikinci şubesini de faaliyete geçirmiş durumda.
 
baba-angora,erhan-ozer-,-isa-yilmaz,emre-macit,yakup-toktas,rafet-oz,3.jpg
 
Bir işletmenin başarısı personelinin kalitesi ile ölçüldüğünden başta Müdür Erhan Özer ardından İsa Yılmaz,Emre Macit,Yakup Toktaş,Rafet Öz,Natella ve Alex ve tabii ki Aşçılar Ali Çarlı,Sabri Gülbahçe,İsmail Çavdar,Kadriye Hanım ve Mustafa Bey sonsuz övgüyü hak ediyorlar.. Turizmin Sesi olarak haklı başarılarının devamını  diliyoruz.
 
Baba Angora
Schlüterstraße 29-10629 Berlin
Tel: 030 -323 70 96
 
Şube
Schöneberg Galtzstrabe 32-10781 Berlin 
Tel Tel: 030-236 32 500
www.babaangora.de 
 
 
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.