22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

BEST WESTERN KHAN HOTEL ANTALYA’DA BİR İLK

Khan Hotel'de Japon'dan getirilen ileri teknoloji ürünü 'Kupa Masajı' ile eşsiz bir rahatlama imkanı sağlıyor

BEST WESTERN KHAN HOTEL ANTALYA’DA BİR İLK

14 Eylül 2011 / 18:42

BORA ÖZGEN -TURİZMİN SESİ


İSTANBUL- Antalya'nın sosyal ve kültürel hayatına katkılarıyla şehrin buluşma noktasına dönüşen Best Western Khan Hotel Antalya, Japon'dan getirilen ileri teknoloji ürünü 'Kupa Masajı' ile eşsiz bir rahatlama imkanı sağlıyor. Khan Hotel'in bünyesinde faaliyet gösteren Silyon Center'da uygulanan bu yeni teknik üstelik 99 TL'lik deneme fiyatıyla sunuluyor.

Yılların tecrübesi ve birikimiyle faaliyetini sürdüren Antalya'nın en iyi iş oteli Best Western Khan Hotel 'Kupa Çekme Masajı' ile bir ilke imza atıyor. Japonya'dan getirilen ileri teknoloji ürünü 'Kupa Çekme Makinesi' sayesinde geleneksel kupa tedavisi şifa dolu bir masaja dönüşüyor. Best Western Khan Hotel'deki Silyon Center'ı işleten cilt ve güzellik uzmanı Şükran Karabel tarafından Antalya'ya kazandırılan 'Kupa Masajı' sayesinde misafirlere geleneksellikle teknolojinin buluştuğu bir masaj yöntemi uygulanıyor.

50 Dakika Süren Bu Eşsiz Masaj Sadece 99 TL… 50 dakika süren “Kupa Çekme Masajı”nda kupalar özel aparatı sayesinde ısınarak vücut için özel bir masaj deneyimi sunuyor. Bu masaj, çeşitli ağrıların, stres ve gerginliğin azalmasına yardımcı oluyor. Masaj sırasında kupalar eşsiz bir rahatlama sağlayarak vücudu aktivite etmeye destek oluyor. Antalya'da ilk olarak Best Western Khan Hotel'de uygulanan 'Kupa Masajı' isteğe göre sırta, ellere, omuzlara, bacaklara, boyuna ve tüm vücuda yapılabiliyor. Beden ve ruh yenilenmesinin amaçlandığı 'Kupa Masajı' 50 dakika sürüyor. Antalyalılarla ilk kez buluşan bu benzersiz uygulama üstelik 99 TL'lik deneme fiyatıyla kendini yenilemek ve ağrısız bir vücuda kavuşmayı isteyenleri bekliyor.

Geleneksel Kupa Tedavisinin Modernize Edilmiş Hali… Uzman ekibi ile ihtiyaçlara uygun çözümler öneren Silyon Center'in İşletmecisi Şükran Karabel, 'Kupa Çekme Makinesi' sayesinde cildin kendini yenileyerek daha sıkı ve sağlıklı bir görünüme kavuştuğuna dikkat çekiyor. Uzakdoğu'dan getirilen 'Kupa Masajı'nın içeriği ve faydaları hakkında Karabel şunları söylüyor: “Kupa tedavisi aslında eskilerden itibaren Türklerin rahatlamak için yaptıkları bardak çekmenin adı. Uzun araştırmalar sonucu Japonya'dan getirttiğimiz teknolojik masaj aleti sayesinde bu mucizevî yöntemi daha modernize ederek misafirlerimize uygulayacağız. Kupanın faydaları tedavi şekillerine nazaran en büyük avantajları travmatik olmaması, çabuk uygulanması ve uzun süreli etki sağlaması ve ciddi yan etkisinin bulunmamasıdır.”

Sağlıklı ve zinde bir vücuda sahip olabilmede önerilen en etkili rehabilitasyon yöntemleri arasında gösterilen 'Kupa Masajı'nı diğer masajlardan ayıran en önemli özelliklerden biri de 2 saatlik uygulanan masaja eşdeğer olması. Bel ağrısı, siyatik ağrılar, regl dönemi ağrıları gibi pek çok ağrıya çözüm getiren 'Kupa Çekme Makinesi' sayesinde ağrısız ve dinç günler sizleri bekliyor. “Hayata bir adım önde ve rahat başlamanız için, Silyon Center'ın büyüleyici atmosferini keşfedin”

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.