22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

BEST WESTERN’DEN ERESİN’E MEKTUP

Dünyanın en büyük Hotel zinciri Best Western'in Başkanından, Best Western Eresin Taxim Hotel'e tebrik mektubu var

BEST WESTERN’DEN ERESİN’E MEKTUP

24 Mayıs 2010 / 18:19

TURİZMİN SESİ


Best Western International, her yil dunya genelinde zincire uye Best Western otellerinde Global Kalite Guvence denetlemesi gerceklestirmekte, Kalitede mukemmellik ve marka standartlari konusunda titizlikle yapilan denetimler sonucunda ustun performans gosteren oteller "Global Kalite Odulu" ile odullendirilmekte.

Geçtigimiz dönem baştan aşagı yenilenen Best Western Eresin Taxim Hotel'i dünyadaki 4.100 Best Western zincirine ait otel içinde Global Kalite ödülüne layık görüldü. 2009 yılında yeni teknolojik gelişmeleri takip ederek , altyapısı yenilenen BW Eresin Taxim Hotel'in odaları ve genel mekanları da tamamen yenilenirken, otele yeni toplantı salonları, Havuz, saglık klubu, muhteşem İstanbul manzaralı Teras Restaurant ve ön bahçede hizmete açılan iki ayrı restaurantda eklenmiş oldu.

Best Western Eresin Taxim Hotel, 2010 yili denetiminde tum kategorilerde en yuksek skoru elde edip, 1000 uzerinden 995 puan alarak Global Kalite Odulu'ne layik gorulmus ve BW Eresin Taxim Hotel'ine tebrik mektubu BW Dünya Başkanı David Kong'dan gelmiş. Özel plaketlerini Best Western Türkiye Müdürü Nalan Turnalar'dan alan Eresin Hotel'leri Genel Müdürü Müberra Eresin, aldıkları Dünya Kalite ödülünün, motivasyonlarını arttırdıgını ve her zaman gurur duydukları servis kalitelerini daha iyiye çıkartmak için kendilerine güç verdigini söyledi. Bu standartı her yıl tutturmanın oldukça zor oldugunu ancak ekibinin bu kaliteyi tutturmak için özveri ile çalıştıgını belirten Müberra Eresin tüm emegi geçen ekibini kutladıı ve başarılarının devamını diledi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.