22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

BEYOĞLU'NDA YEŞİLÇAM RÜZGARI ESECEK

Bu Yıl Dördüncüsünü Düzenleyeceği "Yeşilçam Ödülleri" İle Türk Sinemasına Emek Verenleri Onurlandırıyor

BEYOĞLU'NDA YEŞİLÇAM RÜZGARI ESECEK

23 Ocak 2011 / 00:05

TURİZMİN SESİ


21-28 Mart 2011 tarihleri arasında gerçekleştirilecek "Yeşilçam Haftası" etkinlikleri, 24 Ocak Pazartesi akşamı Pera Palace Hotel'de düzenlenecek basın toplantısıyla tanıtılacak.Beyoğlu Belediyesi -TÜRSAK Vakfı'nın işbirliğiyle, Turkcell'in Ana Sponsorluğu'nda her yıl gerçekleştirilen ve ülkemizin en geniş katılımlı jürisi tarafından verilen "Yeşilçam Ödülleri"nin dördüncü yılında birçok etkinlik tertip edilecek.

21-28 Mart 2011 tarihleri arasında gerçekleştirilecek "Yeşilçam Haftası"nda, Türk sinemasının eski ve yeni film gösterimleri, paneller, sergiler, Yeşilçam şarkılarından oluşan konserler, "Sinemaskop Beyoğlu" adlı fotoğraf yarışması ile sinema atölyeleri düzenlenecek. "Yeşilçam Haftası" etkinlikleri, 24 Ocak Pazartesi akşamı Pera Palace Hotel'de düzenlenecek basın toplantısında açıklanacak.



Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'ın ev sahipliğinde gerçekleşecek olan basın toplantısına, TÜRSAK Vakfı Başkanı Engin Yiğitgil ile Turkcell Kurumsal İletişim ve İlişkilerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Koray Öztürkler katılacak. İstanbulluları Türk sinemasının kalbinin attığı Beyoğlu'nda sanatla buluşturacak "Yeşilçam Haftası", 28 Mart 2011 gecesi Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenecek "Yeşilçam Ödül Töreni" ile taçlanacak

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.