22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

BİR OTELDEN ÇOK DAHA FAZLASI SOFA HOTEL NİŞANTAŞI!

Türkiye’deki ilk HIP otel olma özelliğinin yanı sıra, İstanbul’un sıra dışı oteli Sofa Hotel’in 7.katı sıra dışı konseptlere ev sahipliği yapan 7 farklı suitiyle, hayata gizem katmak isteyen misafirlerine sürprizlerle dolu alanlar sunuyor

Bir otelden çok daha fazlası Sofa Hotel Nişantaşı!

04 Ağustos 2017 Cuma 12:24

TURİZMİN SESİ


Nişantaşı’nın mistik atmosferiyle sarmaş dolaş olan Sofa Hotel, 7. Katında yer alan suitlerinden biri olan No:701 Umar Suit’te, keyifli akşamüstü partileri , neşeli basın kahvaltıları yada çok özel unutulmaz romantik konaklamalara evsahipliği yaparak farkını bir kez daha baştan sona ortaya koyuyor.

sofa-hotel,the-sofa-hotel-nisantasi,.jpgGizemli ve tutkulu bir 7.kat hikayesine dahil olmaya hazır mısınız?
Gökkuşağının 7 renginden haftanın 7 gününe ve dünyanın 7 harikasına kadar 7 rakamının gizemi bambaşka bir anlamla birleşerek Sofa Hotel’de hayat buluyor. Nişantaşı’nın en seçkin adresi olan Sofa Hotel, 7.katında yer alan tam 7 özel suitiyle konuklarına şaşırtıcı, sıradışı ve keyifli bir otel deneyimi yaşatmaya devam ediyor.

sofa-hotel,the-sofa-hotel-nisantasi,-001.jpgNişantaşı’nın adeta imzası haline gelen ve sahiplendiği sanatsal etkinlikler ve özel ağırlamalarla otelcilik anlayışına da yeni bir boyut getiren Sofa Hotel, İstanbul semalarını kucaklayan 7.katındaki 7 özel suitle sıra dışılığını ortaya koyuyor.Özellikle dekorasyon detayları ve gizemli atmosferiyle rüya gibi bir suit olan No:701, özel ağırlamalar, konsept partiler ve romantizmin doruklarda yaşandığı konaklamalara da ev sahipliği yapıyor. Birbirinden seçkin sanat eserleriyle tasarlanmış ve tutkulu renklerle kışkırtıcı bir auraya sahip olan No:701’de hafızalarda iz bırakacak konaklama ve konsept ağırlamalarla unutulmaz bir deneyimin adresi oluyor.

Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.