22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

BİRİNCİLİK ÖDÜLÜNÜ AJANS ETNA KAZANDI

Uluslararası Reklamcılık Derneği'nin Türkiye Sigorta ve Reasürans Şirketleri Birliği sponsorluğunda düzenlediği 13'üncü Üniversitelerarası Reklam Yarışması Ödülleri sahiplerini buldu

BİRİNCİLİK ÖDÜLÜNÜ  AJANS ETNA KAZANDI

17 Haziran 2010 / 10:24

TURİZMİN SESİ
TSRŞB sponsorluğunda gerçekleştirilen 13. Üniversitelerarası Reklam Yarışması'nın sonuçları görkemli bir törenle açıklandı. 'Risk ve Sigorta Bilinci' konulu yarışmayı kazanan takımlar plaketlerini IAA ve TSRŞB yetkililerinden aldı.

Türkiye Sigorta ve Reasürans Şirketleri Birliği'nin Türkiye'de sigorta bilinci yaratma ve geliştirme çalışmalarını desteklemek amacıyla sponsor olduğu 13. Üniversitelerarası Reklam Yarışması sonuçlandı. IAA Uluslararası Reklamcılık Derneği tarafından düzenlenen 'Risk ve Sigorta Bilinci' konulu yarışmayı kazanan genç yıldızlar 15 Haziran Salı akşamı düzenlenen ödül töreninde açıklandı. 25 Üniversite'den 73 takımın katıldığı yarışmada birincilik ödülünü Ankara Üniversitesinden Ajans ETNA kazandı. Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Kampüsü Fazıl Say Salonu'nda gerçekleştirilen ödül törenine genç finalistlerin başarılı çalışmaları damgasını vurdu. Ödül törenine Uluslararası Reklamcılık Derneği ve TSRŞB yetkililerinin yanı sıra basın mensupları da yoğun ilgi gösterdi.

13. Üniversitelerarası Reklam Yarışması'nda;

• Birinciliği; Ankara Üniversitesi / Ajans ETNA
• İkinciliği; Yeditepe Üniversitesi / Ajans AKILFİKİR
• Üçüncülüğü; Ankara Üniversitesi / Ajans VEZÜV
• Dördüncülüğü; Ankara Üniversitesi / Ajans FUJİYAMA
• Beşinciliği; Akdeniz Üniversitesi / Ajans DETAY

aldı. Birincilik ödülünü kazanan takım, Ekim ayında Slovenya'da gerçekleştirilecek, tüm dünyadan farklı kültürlerden gelen, reklam dünyasının profesyonellerini izleme ve tanıma fırsatı bulmak üzere, Uluslararası Reklamcılık Derneği'nin davetlisi olarak 'GOLDEN DRUM' Festivali'ne katılacaklar.

Çolakoğlu: Sigorta bilincine dikkat çekmeye çalıştık
Törende kısa bir konuşma yapan Uluslar arası Reklamcılık Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nuri Çolakoğlu, şunları söyledi: “Tüm dünya, reklamcılık sektöründe en kilit iki kelimenin 'yaratıcılık' ve 'inandırıcılık' olduğunda birleşmiş durumda. IAA da 13 yıldır bu yarışmayı yaparak gençlere katkıda bulunuyor ve her sene gündemdeki önemli bir konunun altını çizmek üzere kollarını sıvıyor. Bu seneki yarışmamızda ise risklerin çok konuşulduğu ancak herkesin 'bana bir şey olmaz' anlayışıyla yaşadığı ülkemizde sigortaya dikkat çekmeye çalıştık. Yarışma süresince sigorta sektöründen de çok büyük destek aldık. Yarışmaya katılan herkese çok teşekkürler.”

Tunçay: Birbirinden başarılı projeler yarıştı
Çolakoğlu'ndan sonra konuşan TSRŞB Genel Sekreteri Erhan Tunçay ise şunları söyledi: “IAA'nın sigorta konulu kampanya önerisinin, bizim tanıtım çalışmalarımıza çok uygun olduğunu düşündük ve projeye sponsor olduk. Yarışma üniversitelerden yoğun ilgi gördü ve çok sayıda takım yarışmaya katıldı. Yarışmaya katılan tüm takımlar profesyonel dünyadaki şartlara benzer tecrübeler yaşadılar. Profesyonel ajanslara çok yakın hatta bazı söylemleri bire bir aynı olan projeler oluşturdular. Bu bizi çok mutlu etti. Şimdi de uzun soluklu bir çalışmanın final heyecanını yaşamak ve arkadaşlarımızın başarısını kutlamak için bir araya geldik. Yarışmaya katılan tüm gençlerimizi başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ediyoruz.”
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.