22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

BİTMEYEN KEYİFLER İÇİN BİR DOKUNUŞ YETER... KANTİNN OTOMAT...

Mine Karaçaylı; Kahve otomatlarının daha bakımlı ve temiz olması gerekiyor, bir kadın elinin değmesi lazım diyerek yola çıktım

Bitmeyen Keyifler İçin Bir Dokunuş Yeter... KANTİNN OTOMAT...

27 Mart 2019 Çarşamba 23:42

TURİZMİN SESİ


Kantinn Otomat A.Ş. sektörde kurumsal firmalarla çalışarak emin adımlarla yürürken Mine Karaçaylı'ya firma hakkındaki sorularımızı sorduk yanıtını aldık sizlerle paylaşıyoruz.

 

 

KANTİNN Otomat A.Ş. Nasıl Kuruldu?

Kantinn Otomat A.Ş. 2011 yılında kuruldu. Otomat sektöründe hizmet kalitesini önemsiyoruz ve referanslarımızla büyüyoruz. Sıcak hizmet veriyoruz. Bir çok kurumsal firma ile çalışıyoruz. Ne yapabiliriz nasıl kazanabiliriz dedim. Kahve otomatlarının daha bakımlı ve temiz olması gerekiyor, bir kadın elinin değmesi lazım diyerek yola çıktım. Bizim için makina içlerinin temizliği çok önemli hatta dışının temizliğinden daha önemli. Yıllar önce müşterilerime gittiğimde kahve, çay ihtiyaçları için harcadıkları miktarı, personele harcadıkları gideri azaltmalarını, daha hijyen, daha sağlıklı gıdalar kullanmalarını düşünürken bir araştırmamız sonucu otomat (vending) firmalarının araştırmasını yaptık. Kısa bir araştırma sonucunda Kantinn Otomat A.Ş.’yi kurduk ve piyasaya biz de girdik. Turuncu Basım olarak hizmet verdiğimiz kurumsalların tümüne Kantinn Otomat olarakta girdik. Dolayısıyla onlara daha çok güveni, daha çok temizliği, zamandan tasarrufu, paradan tasarrufu sağladık.

 

 

Kantinn Otomat hakkında bilgi verebilir misiniz?

Kantinn Otomat; Sıcak-Soğuk içecek otomatları ile Snack yiyecek otomatlarının; satışını, kiralanmasını, işletimini, teknik servis ve ürün tedarik hizmetlerini modern, kaliteli ve geniş ürün yelpazesinde müşterilerine sunmaktadır. Otomatlarımız sayesinde 7 gün 24 saat çalışan standart, sağlıklı ve kesintisiz servis alabileceğiniz bir sisteme kavuşmaktasınız. Bu sistem aynı zamanda bulunduğu ortama modern bir hava kazandırarak, temizlik konusunda da gözle görülür bir gelişme sağlayacaktır. En kalabalık ofislerden, okullara, üniversitelere, hastanelere, alışveriş merkezlerine dek her ortamda kesintisiz hizmetimizle sizlerle beraberiz. Gelişmekte olan Türkiye Otomat sektöründe, otomatla ilgili her tür projenin geliştirilmesinde, hayata geçirilmesinde görev aldık, almaya da devam ediyoruz. Özellikle Otomat İşletmeciliğini, Sıcak ve Snack otomatları ile kesintisiz servis anlayışı ile sürdürüyoruz. Tecrübemize, yeni tecrübeler katarak, öğrenmeye, kendimizi geliştirmeye devam ediyoruz. Yolumuza devam ederken, ‘Müşteri Beklentisini‘ doğru anlama ve bu beklentiyi içimizdeki farklılık ve yenilik duygusu ile birleştirerek, sinerji yaratmak bizim temel iş anlayışımızdır.

 

 

Kaç makina ile bu işe başladınız?

Biz 7 makina ile başladık. İtalyan Necta makinaları kullanıyoruz. İlk Sevinç Dershanesi’ne sonra Hayat Holding’e kurduk. İlk işimizdi ve çok basit kurduk, dener misiniz diye sorduk. Şimdi tüm Sevinç Dershaneleri’nde varız. Otomatlarda uzun dönem yaprak çay kullandık. Otomatlarda herkes toz çay kullanıyordu, bu bizim farkımız, biz malzemenin iyisini kullanıyoruz. Temizliğe ve hijyene önem veriyoruz. Çay olarak Doğuş, kahve de Nestle ve Deorsola kullanıyoruz. Kışları otomatlarımız sahlepte yapıyor. Toz sahlep kullanıyoruz, içinde kendi hazırlıyor. Çocuklarıma yedirmek istemediğim birşeyi asla kimseye yediremem.

 

kantinn-otomat-a.s.,mine-karacayli,.png

 

Kaç otomat makinanız var?

Toplamda 290 makina mevcut. 130 tane sıcak içecek, 160 tane snack otomatımız var.

 

Niye Kantinn?

Soğuk içecek, gıda ve sıcak içecek olunca tam bir kantin görevi üstlendik.

 

Neden Otomat?

-Personelden ve mutfak malzemesinden tasarruf sağlar.

-Kullanılan malzemeden tasarruf sağlar.

-Zamandan tasarruf sağlar.

-İçecekler düğmeye basıldığı anda hazırlanır.

-Konforlu ve moderndir.

-Geniş ürün yelpazesi sunar.

-Temiz ve sağlıklıdır.

-Kontrollüdür.

-Güvenlidir.

-Servis ve yedek parça garantilidir.

 

Diğer otomat firmalarından farkınız nedir?

İnsanlara personelden, mutfak malzemelerinden, mutfak ihtiyaçlarından, giderlerinden tasarruf sağlıyor. Temiz, hijyen, zamandan tasarruf sağlıyor. Geniş ürün yelpazemiz var. İstediğiniz içeceği seçebiliyorsunuz. Salepten tutun, meyve çayları, istediğiniz çeşit kahveleri, çayları alabiliyorsunuz. Kontrollüdür. Personellerimize sürekli routelarında,bölgelerinde en ufak bir arızada bile ulaşılabilir.

 

Kantinn’de Niye 2 n harfi var?

Aklınızda kalsın sorun diye 2 n.

Dikkat çekiyor.

 

Rakipleriniz arasında siz neredesiniz?

Profesyonel olarak yapan firmalar arasında ilk 10’dayız, hatta yapılan bir çalışmada ilk 5’te yer aldığımızı belirtmişlerdi.

 

Kantinn Otomat Ciro ve Hedefleri nedir?

Kantinn Otomat olarak çok güzel pazarda yerimiz oldu. Bu kadar kısa zamanda hedefimize bu kadar çabuk ulaşacağımızı düşünmüyorduk. Düşündüğümüz ciroların üzerine çıktık. Ülkenin kriz döneminde bile gıda sektörü olarak biz yaralanmadık. 2019 hedefini biraz daha büyük tutuyoruz.

 

Pazardaki payınız nedir?

Tercih çoğaldı, gençlerimiz daha çok kahveye yönelik olduğu için, daha çok Batılı terbiyesi aldıkları için, biraz daha Türk kültüründen Avrupa kültürüne dönüş yani kahveye rağbet arttı. Pazar payımız düşündüğümüzden çok çok farklı ve fazla oldu.

 

Ödeme Sistemleri Seçenekleriniz Nelerdir?İkram Modeli; Personel ve konuklarınızın otomatlardan hiçbir sınırlama olmaksızın yararlanmasını istiyorsanız İkram Modeli tam size göre. Otomatın içinde ki digital sayaç, düğmeye her basıldığında 1 kontör atar. Periyodik aralarla sayacın okunması bardak başı tüketiminizin kontrolünü sağlar.

 

Bozuk Para ve Kağıt Para; Ülkemizde kullanılan metal para ve kağıt paralarla uyumlu bir sisteme sahip olan Para Okuyucu Cihazı ile son derece güvenilir bir seçenek. Para üstü verme özelliğine sahip.

 

Elektronik Kart veya Anahtar Sistemi; Kalabalık işyerlerinde uyguladığımız Elektronik Kart veya Anahtar Sistemi, kontörlü sistemdir. Elektronik hafızası sayesinde her kullanışta, alınan içeceğin ücretini ya da birim değerini kontörden düşürür ve kaç kontör kaldığını otomatın ekranında gösterir. Personele dağıtılan kartlara/anahtarlara aylık kontör yüklenir.

 

Kredi Kartı; Tüm banka kartları ile çalışan Paypass özellikli kartlarla da uyumlu kredi kartı okuyucusunu, Otomat üzerine monte ederek GSM sayesinde online alışveriş yapmanızı sağlıyoruz.

 

Servisiniz hakkında bilgi verebilir misiniz?

Sıcak içecek, soğuk içecek, snack atıştırmalık ürünleri en lezzetli biçimde, en sağlıklı koşullarda sunarak en kolay, en kullanışlı çözümü üretiyoruz. Gezici teknik ekiplerimiz otomatların hammadde dolumu ve teknik desteği için resmi tatillerde dahil olmak üzere 7 gün 24 saat hizmetinizde. Otomatların tüm yedek parça desteğinden ve montajından biz sorumluyuz. Personel sayımız ve tüketim alışkanlıklarımız incelenerek hangi tip otomatın size daha uygun olduğuna beraber karar veriyoruz. İletişim sistemi otomat modeline ve sizin talebinize bağlı olarak birlikte karşılaştırıyoruz. Snack otomatlarında çok çeşitli markaların ve ürünlerin lojistik desteğini sağlamaktayız. İstediğiniz ürünleri listeden seçebiliyorsunuz ve makineniz sizin tercihinize göre hazırlanıyor.

 

Sizinle iletişime nereden geçilebilir?

Bizi isteyen kurumlar okullar, üniversiteler, hastaneler www.kantinn.com adresimizden ya da 0216 540 00 53 numaralı hattımızdan bizimle irtibata geçebilirler. Kantinn Otomat 7/24 hizmet verir, merkezimiz Anadolu yakasındadır.

 

kantinn-otomat-a.s.,mine-karacayli,-001.png

Mine Karaçaylı Kimdir?

İstanbul doğumluyum. Turuncu Basım A.Ş. olarak matbaa ve ajans hizmetleri veren bir firmanın kurucusuyum.

Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.