28 Mart 2024
  • İzmir14°C
  • İstanbul14°C
  • Antalya11°C
  • Ankara11°C

BODRUM'DA SARI YAZ  BİR BAŞKA GÜZEL!

DoubleTree by Hilton Bodrum Işıl Club Resort’te  Sarı Yaz  Bir Başka Güzel!

Bodrum'da Sarı Yaz  Bir Başka Güzel!

06 Ekim 2022 Perşembe 08:51

TURİZMİN SESİ


DoubleTree by Hilton Bodrum Işıl Club Resort misafirlerini yılın en güzel zaman dilimi olan “Sarı Yaz”  sezonunda misafirlerini ağırlamaya devam ediyor... “Sarı Yaz” döneminde Bodrum’un havası ve denizin sıcaklığı yılın en güzel zamanıdır. DoubleTree by Hilton Bodrum Işıl Club Resort misafirleri  bir yandan otelde devam eden etkinliklerle tatillerini daha da keyifli  getirirken,  dönemin en güzel gün batımlarına Torba koyunun eşsiz maviliğinde Sunset Bar’da eşlik ederek sarı yazın tadını çıkarmaktadırlar.

DoubleTree by Hilton Bodrum Işıl Club Resort, bu dönemde de tüm sezon olduğu gibi ultra her şey dahil konseptiyle, yemyeşil doğasıyla, sessiz, sakin ve keyifli bir tatil geçirmek isteyen misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

Mavi bayraklı ve 2022 Uluslararası Seyahat Ödülleri kapsamında “Best Family Beach Resort” ödüllü otelin özel plajı, hem aileler hem de çocuklar için yaratılan eğlenceli aktiviteler ile keyifli yeşil alanları yer almaktadır. Ayrıca, Spa Soul’un birbirinden farklı masaj alternatifleri, İtalyan Poco Restaurant ve deniz ürünleri içeren Skorpina Restoranı ile sizleri keyifli bir gün batımında eşsiz bir gastronomik yolculuğa çıkarmaktadır. Kızılıyla, mavisiyle, yağmuruyla, güneşiyle, keyifli bir Sarı Yaz sezonuna  eşlik etmek isteyenleri DoubleTree by Hilton Bodrum Işıl Club Resort’e bekliyoruz.


 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.