23 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

BODRUM’DA YENİ YILA MERHABA

Bodrum'un dört mevsim en seçkin adresi Doria Hotel Bodrum, keyifli bir yılbaşı geçirmeniz için özel kampanyalar hazırladı

BODRUM’DA YENİ YILA MERHABA

26 Aralık 2011 / 00:40

TURİZMİN SESİ
Grup Katre'nin nostaljik pop şarkılarının ardından dj performansı eşliğinde yeni yılın ilk ışıklarına kadar dans edeceğiniz yeni yıl gala yemeği sadece 159 TL. Yeni yılda konforun tasarımla bütünleştiği Doria Hotel Bodrum'un şık odalarında çift kişilik konaklama fiyatı ise Manzaralı Deluxe odalarda 259 TL, standart odalarda 229 TL.

Mavinin beş tonunu görmenin mümkün olduğu Doria Hotel Bodrum, Bodrum'un büyülü atmosferinde yeni yıla “merhaba” demek isteyenler için özel fırsatlar sunuyor.

Yeni yılda eğlence ve konfor Doria Hotel Bodrum'da bütünleşecek
Ege ve Akdeniz'in mavi esintilerle birleştiği modern tasarımlı mimarisi, turuncu gökkuşağının hâkim olduğu leziz restoranı ve eşsiz manzarasıyla Doria Hotel Bodrum'un seçkin misafirleri için hazırladığı eğlence dolu yılbaşı gala yemeği 159 TL. Yeni yılda Doria Hotel Bodrum'un şık ve konforlu odalarında konaklamak isteyen özel misafirleri için çift kişilik konaklama fiyatı Deniz Manzaralı Deluxe odalarda 259 TL., standart odalarda ise 229 TL. Ayrıca, ücretsiz Wellness kullanımı ve % 20 indirimli masaj servisleriyle yeni yıla yenilenerek girme fırsatı sunuyor.

Blu by Doria Hotel Bodrum'da kaçırılmayacak Yılbaşı Galası…
Blu by Doria Hotel Bodrum'da sevdiklerinizle beraber geçireceğiniz unutulmayacak bir yılbaşı galası sizi bekliyor. Grup Katre'nin nostaljik pop şarkılarıyla eski yıla veda ederken, dj performansı eşliğinde yeni yılın ilk ışıklarına kadar dans ederek yeni yılı karşılayabilirsiniz.

İşte Blu by Doria Hotel Bodrum'un leziz yılbaşı gala yemeği menüsü;
Kestaneli Balkabağı Çorbası ,Trüf Yağı ile Mozzarella Milanese
Taze Baharat Sepeti ve Balsamik Vinegret ile Limon Sorbe
Dana Antrikot Fırınlanmış Mevsim Sebzeleri, Kereviz Püresi ve Çektirilmiş Et Suyu ile Veya Izgara Deniz Levreği Buharda Kuzu Ispanak, Mantar Sote ve  Portakallı Miso Sos ile  Sıcak Çikolatalı Kek  Vanilyalı Dondurma ile Limitsiz yerli içki eşliğinde kişi başı 159 TL olan gala yemeğine katılan misafirlere yılın ilk brunch'ı da Blu by Doria Hotel Bodrum'da sunulacak.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.