22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

BOEİNG’DEN EĞİTİME DESTEK

Boeing Firması, Ankara'nın Çankaya ilçesinde bulunan Boztepe İlköğretim Okulu'nda tam donanımlı bilişim teknolojileri sınıfı kurdu

BOEİNG’DEN EĞİTİME DESTEK

24 Şubat 2011 / 21:26

TURİZMİN SESİ


Bilişim sınıfı, öğrencilerin ve öğretmenlerin okullarıyla beraber kullanabilecekleri bilgisayarları, teknik donanımı ve materyalleri kapsıyor.
Sınıfın resmi açılış töreni, 24 Şubat 2011 tarihinde Boeing International Başkanı Sayın Shep Hill, Teknolojiden Sorumlu Başkan Yardımcısı Sayın John Tracy, İş Geliştirmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Chris Raymond, Kurumsal & Stratejik Geliştirmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Joe Lower, Boeing Türkiye Başkanı Greg Pepin, öğretmenler, öğrenciler ve velilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Boeing Türkiye Başkanı Greg Pepin, “Boeing firması olarak Türkiye'nin ve dünyanın geleceğine katkıda bulunmaktan gurur duymaktayız. Çocukların eğitimine katkıda bulunmayı ve geleceklerini şekillendirirken kendilerine yardımcı olmayı bir ayrıcalık olarak kabul ediyoruz” dedi. Pepin, eğitime verilen desteğin Boeing firmasının öncelikleri arasında yer aldığını da belirtti.

Boztepe İlköğretim Okulu Müdürü Ayşe Urungu da yeni bilişim teknolojileri sınıfıyla “hem öğrencilerin hem de öğretmenlerin faydalanabilecekleri eğitim araçlarına sahip oldukları için çok mutlu olduklarını” dile getirdi. 2000 yılından bu yana, Boeing Türkiye'nin 29 şehrinde 83 eğitim projesine destek vermiştir. Bu projeler arasında okullara bilişim teknolojileri ve fen sınıfları kurulması, okul binalarının yenilenmesi, spor ekipmanları ve kitap bağışlanması ve öğrencilere burs sağlanması yer almaktadır. Boeing, Türkiye'de sağlık ve insani hizmetler, kültür ve sanat alanlarında da sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştirmektedir.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.