22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

BOFAD NİCE’DE AYAKATA ALKIŞLANDI

Fransa'nın Nice kentinde düzenlenen Carnaval De Nice 2011'de Bodrum Belediyesi'nin görevlendirdiği Bodrum Folklör Araştırma ve Turizm Derneği Kulübü (BOFAD) karnavalın üçüncü gününde binlerce kişi tarafından ayakta alkışlandı

BOFAD NİCE’DE AYAKATA ALKIŞLANDI

03 Mart 2011 / 21:29

TURİZMİN SESİ


Kapalı ve yağmurlu havada hareketli ezgileri ve coşku dolu oyunlarıyla karnavala katılan binlerce kişiyi ayağa kaldıran BOFAD, Türkiye'nin ve özellikle Bodrum'un haklı gurur oldular. BOFAD ekibi, gösteri öncesinde, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve eşi Hülya Kocadon'un tanıtım için özellikle tavsiye ettikleri Türk lokumlarını, festivale katılan binlerce kişiye ikram ettiler. BOFAD Genel Sekreteri Öner Karaçiçek yaptığı açıklamada “Bodrum Belediye Başkanımızın eşi Sayın Hülya Kocadon bize Nice'e gelen turistlere ve yerel halka daha pratik olması açısından Türk lokumu dağıtılmasını önerdiler. BOFAD ekibi olarak hazırlamış olduğumuz lokum paketlerini binlerce kişiye dağıttık.

Lokumun tadına bakıp hayran kalanlar arasında özellikle Bodrum'u ziyaret edeceklerini belirtenlerin sayısı çok fazlaydı. Karnavala katılan Nice halkı ve konuklar Türk lokumu ziyafetinden sonra, BOFAD ekibinin yağmurlu havada sergilediği dostluk ve kardeşlik içeren oyunları ile de biz Türklere hayran kaldılar. Özellikle lokum paketlerinin üzerine bastırılan Bodrum Belediyesi logosu ve internet adresi herkesin dikkatini çekti. Bodrum Belediyesi tarafından hazırlatılan lokum paketlerinin üzerinde ayrıca Fransızca, İngilizce ve Türkçe olarak “Bodrum Bir Yaşam Tarzıdır” yazılmıştı ve lokumlara hayran kalanlar bu mükemmel lezzeti yerinde tatmak için mutlaka Bodrum'a geleceklerini belirttiler.” dedi. Nice kentinin en büyük parkında Bodrum oyunlarını yağmur altında sergileyen BOFAD, gösteriyi seyreden yerli ve yabancı konuklar tarafından dakikalarca ayakta alkışlandılar.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.