22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

BOSCH İLE TEMA VAKFI İŞBİRLİĞİ

Bosch Isı Sistemleri'nin 01 Temmuz'da başlayan ve 2009 yılı sonuna kadar devam edecek olan kampanyası sayesinde Türkiye ormanları büyümeye devam ediyor

BOSCH İLE TEMA VAKFI İŞBİRLİĞİ

30 Temmuz 2009 / 13:45

TURİZMİN SESİ


Bosch Isı Sistemleri ve TEMA Vakfı işbirliği ile başlatılan kampanyada Bosch'tan yoğuşmalı kombi alan herkes, Türkiye'deki 16 ilden birisinde ekilecek olan 9 adet meşe tohumuna sahip CO2 gazını emerek, CO2 salımlarını azaltıyor. Bosch Isı Sistemleri ve TEMA Vakfı bu kampanyayla erozyonla mücadeleye dikkat çekmeyi amaçlıyor.

Doğalgaz tüketiminde yüksek verim ve tasarruf sağlayan, sessiz ve güvenilir Bosch yoğuşmalı kombiler, TEMA Vakfı kampanyası ile Türkiye'nin ormanlarına katkıda bulunuyor. Dünyanın önde gelen ısıtma sistemlerinden biri olan Bosch Isı Sistemleri ve TEMA Vakfı işbirliği tüketicinin yüzünü güldürüyor. Bosch'tan yoğuşmalı kombi alan herkes TEMA Vakfı'ndan 9 adet meşe tohumu sahibi oluyor. Böylelikle tohumlar fidan olduktan sonra CO2 gazını emerek, daha temiz bir doğa ve atmosfer oluşumuna katkıda bulunuyor. Tohumlar, yoğuşmalı kombi alanlar adına Türkiye'nin 16 farklı ilinden birinde toprakla buluşuyor.

Bosch yoğuşmalı kombi kullanan tüketici daha az gaz yakarak, tasarruf sağladığı gibi çevreye çok daha duyarlı hareket ediyor.
Bosch Isı Sistemleri ve TEMA Vakfı işbirliği ile evlerimiz çok daha ucuza ısınırken, ormanlarımız büyüyor, erozyonların sona ermesine katkıda bulunuluyor. Bir adet Bosch yoğuşmalı kombi alarak siz de doğaya katkıda bulunabilirsiniz.

Etiketler: ,
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.