27 Nisan 2024
  • İzmir23°C
  • İstanbul20°C
  • Antalya26°C
  • Ankara20°C

BOTANİK RESTAURANT TRT EKRANINDA

Programda Botanik Restaurant'ın eşsiz lezzetleri arasında yer alan Kiremitte Alabalık ve Kaburga Dolması izleyicilere tanıtıldı.

BOTANİK RESTAURANT  TRT EKRANINDA

04 Ağustos 2009 / 12:05

TURİZMİN SESİ-HALİL ÖNCÜ
Balkanlar, Kafkasya ve Orta Asya coğrafyasında izleyicilerle buluşan yeni kanalı TRT Avaz 'ın “Lezzet Rehberi” isimli programı Antalya çekimlerinde Ulupınar'a da uğrayarak Botanik Restaurant'ta çekimler yaptı.

Çekimler TRT AVAZ kanalında yayınlanırken, Botanik Restaurant'ın eşsiz lezzetleri arasında yer alan Kiremitte Alabalık ve Kaburga Dolması yemekleri izleyicilere tanıtıldı. Lezzet Rehberi'nin deneyimli sunucusu Hüseyin Karagöz, Botanik Restaurant'ın sahibi Fevzi Taş ile birlikte, Botanik'in köşklerinde birlikte yemek tariflerini tanıttı.

Botanik Restaurant Sahibi Fevzi Taş, “ Botanik artık dünya gündeminde. Dünyanın dört bir yanından lezzetlerimizi tatmak için Ulupınar'a gelen ve restaurantımızı seçen insanlar var. Lezzet Rehberi'nin deneyimli sunucusu Hüseyin Karagöz'ün Antalya'daki yöre yemekleri ve tanıtımı konusunda bizlere de uğradı. Botanik Restaurant sadece kendi reklamını değil Ulupınar ve Kemer tanıtımı için de gereken her şeyi yapmaktadır. “ dedi.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.