22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

BOTANİK RESTAURANT’A ANLAMLI ÖDÜL

Kemer Ulupınar'da her yıl binlerce yerli ve yabacı turistin uğrak noktası olan Botanik Restauran'a Vergi Dairesi Başkanlığından anlamlı bir ödül geldi

BOTANİK RESTAURANT’A ANLAMLI ÖDÜL

27 Şubat 2011 / 12:57

TURİZMİN SESİ-Halil ÖNCÜ ( KEMER )


Kemer'de belirlen ve vergi ile ilgili görevlerini yerinde ve zamanında tam olarak yerine getirdiği belirlenen beş uyumlu mükellefe verilen “Uyumlu mükellef Belgesi”nden birisi de Botanik Restaurant'a verildi. Belgeyi Ulupınar Botanik Restaurat'a düzenlenen törenle, Kemer Vergi Dairesi Müdürü Ümit Özdemir, tesis sahibi Fevzi Taş'a takdim etti.

Kemer Vergi Dairesi Müdürü Ümit Özdemir konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “ 22.Vergi Haftası kapsamında, vergi ile ilgili görevlerini yerinde ve zamanında tam olarak yerine getiren uyumlu mükelleflerimize Vergi Dairesi Başkanlığımız tarafından uyumlu mükellef Belgesi verilmektedir. Bu kapsamda bu yıl dairemizce belirlenen, beş mükellefe bu belgeyi takdim ettik.

Umuyoruz bu belge ile mükelleflerimizin, çalışma üretme ve vergi ödeme, azimleri artarak devam eder. Biz de bu amaçla bu belgeyi manevi olarak takdim ederek, onlara başarılar dilemeye geldik. Ve başarılarının da devamlarını diliyoruz. “ Botanik Restaurant Sahibi Fevzi Taş, bu anlamlı belgeyi aldıklarından dolayı büyük bir memnuniyet ve gurur duyduklarını belirtirken, “ Büyük bir gurur duyduk. Bu belgeyi bundan sonra her sene almaya çalışacağız. “dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.