22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

BRAND IN TOURISM&GASTRO PSM’DE

Marka Doktoru tarafından gerçekleştirilen ve bu yıl 2.si düzenlenecek olan sektörün en büyük konferansı Brand in Tourism&Gastro, sektörü var eden ulusal ve uluslar arası kurum ve kuruluşların değerli yöneticilerini ağırlayacak

Brand ın Tourısm&Gastro Psm’de

04 Şubat 2015 / 20:44

TURİZMİN SESİ

Sektörde marka olmanın son derece önemli bir değer olduğu Turizm ve Gastronomi Sektörü’nde markalaşmış ünlü isimleri, dünyaca ünlü markaları  ve sektörünün duayenlerini aynı çatı altında toplayan ve uluslar arası bir kaliteye sahip Brand in Tourism&Gastro  24-25 Mart 2015 tarihlerinde Zorlu Center PSM’de gerçekleşecek. 

brand-in-tourismgastro,-gastronomi-sektoru-,marka-doktoru,basaran-ulusoy.jpg
 
 
Network ile bir adım uzağa
Turizm ve Gastronomi sektörünün şimdiden merakla beklediği, sağlık turizmi, neden yükselen trend yiyecek-içecek, turizmde markalaşma hikayeleri, holdingler gıdayı ne zaman keşfetti, otel tedarik sistemleri, ceo ve genel müdürler, sosyal medyada ne kadar varsın, marka değeri nasıl ölçülür, markalaşmada eğitim,  franchise önemi, markalara verilen destekler nelerdir  gibi pek çok önemli konunun konuşulacağı  büyük  zirve;  T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi,  İstanbul Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü, İstanbul Turizm Atölyesi, TASAM, TAV Havalimanları , TÜRSAB, UFRAD ve Liv Hospital gibi önemli kurum ve kuruluşların imzasını taşıyor.  
 
 
brand-in-tourismgastro,-gastronomi-sektoru-,marka-doktoru,basaran-ulusoy,osman-serim.jpg
Biletler Biletix’te
Bu yıl pek çok iş adamı, ceo, genel müdür, yatırımcı ve girişimcinin katılması beklenen Brand in Tourism&Gastro konferans biletleri ise Biletix’te satışa sunuldu. Moderatörlüğünü Gürkan Boztepe’nin gerçekleştireceği konferansa sosyal medya ve basında ise ilgi hayli büyük.  Sizler de bu isimlerle tanışmak, değerli fikirlere sahip olmak ve kendinizi bir adım öteye taşımak istiyorsanız; şimdiden  yerinizi ayırtın.
 
Instagram   :  brand_in_tourism_gastro 
Twitter        :  @BrandTourismGas   #brandintourismgastro 
Facebook    :  Brand in Tourism Gastro
                  :  www.brandintourismgastro.com 
Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.