22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

BSH'DEN 300 MİLYON EURO YATIRIM

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün ve Sanayi ve Ticaret Bakanlığı AR-GE Departmanı Genel Müdürü Ziya Karabulut'un katılımıyla İstanbul'da gerçekleşen Ar-Ge Merkezi Sertifika Töreni'nde 87 inovatif şirket sertifika aldı

BSH'DEN 300 MİLYON EURO YATIRIM

28 Şubat 2011 / 20:42

TURİZMİN SESİ
Bosch, Siemens, Profilo ve Gaggenau markalarıyla inovasyon ve enerji verimliliğinde beyaz eşya sektörünün lider şirketi BSH Ev Aletleri de Türkiye'nin 1 numaralı Ar-Ge Merkezi Sertifikası'nın sahibi oldu.Tören için Türkiye'ye gelen BSH Grubu Global CEO'su Dr. Kurt-Ludwig Gutberlet, yabancı firmaları temsilen yaptığı konuşmada, geleceğin teknolojisini şimdiden 'hayal etmenin' ve tasarlamanın büyük önem taşıdığını belirterek, “BSH'ye Türk ev aletleri endüstrisinde en büyük yabancı yatırımcı sıfatını kazandırmakla birlikte gelecek beş yıl içerisinde 300 milyon Euro daha yatırım yapacağız.

2011 yılında Ar-Ge bölümü için inşa edeceğimiz Çerkezköy'deki yeni merkez, bu yatırımın önemli bir bölümünü teşkil edecek. Toplam yatırım tutarı yaklaşık 8 milyon Euro olan bu merkezimizde geleceğin teknolojilerini bugünden yaratacağız” dedi.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.