23 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

BU BAYRAM MODA’DAYIZ

Kurban Bayram tatili süresinde İstanbul'da kalacak veya tatil fırsatıyla İstanbul'u ziyaret edecekleri DoubleTree by Hilton Istanbul - Moda eğlenceden SPA'ya farklı alternatifler ile ağırlıyor

BU BAYRAM MODA’DAYIZ

26 Ekim 2011 / 18:08

TURİZMİN SESİ


Adalardan tarihi yarımadaya ve boğaza uzanan manzarası ile görenleri büyüleyen DoubleTree by Hilton Istanbul - Moda bayram tatilinde terasındaki 360Easteğlencesi ile dünya mutfağını ve Elemental Fitness&SPA'nın alışkanlık yaratan masajlarını deneyimleme fırsatı sunuyor. Bayram sabahına taze ve zengin seçenekleri ile DoubleTree açık büfe kahvaltısı ile başlanıyor.

Gün, Balili usta terapistlerin uyguladığı 50 dk'lık Bali veya Aroma Therapy masajları ile yenilenerek devam ediyor. Akşam ise, daha önce duyduğunuz ama belki de hala deneyimleme fırsatı bulamadığınız 360East'in eşsiz manzarası eşliğinde dünya mutfak lezzetlerini tadarak ve eğlenerek noktalanıyor. Bayram tatili DoubleTree by Hilton Istanbul-Moda'da eşinizle, sevgilinizle ya da tek başınıza yenilerek dinleneceğiniz farklı bir Istanbul keyfine dönüşüyor.

Paket Fiyatı:Çift kişilik odalarda tek gece için 209 Euro+KDV ve iki gece için Euro 358+ KDV den başlayan fiyatlarla…Rezervasyonlarınız için tel: 0216 542 43 30.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.