22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

BU KABARE MÜZİKHOLDE EĞLENCE AİLECE!

Kabare-Müzikhol ‘Club Vivon’un eğlence gecelerine, seçkin işadamları ve cemiyet hayatının tanınmış simalarının yanı sıra, magazin dünyasının ve ekranların ünlü isimleri de katılıyor

BU KABARE MÜZİKHOLDE EĞLENCE AİLECE!

08 Aralık 2013 / 11:59

TURİZMİN SESİ- BORA ÖZGEN

Kabare-Müzikhol ‘Club Vivon’un eğlence gecelerine, seçkin işadamları ve cemiyet hayatının tanınmış simalarının yanı sıra, magazin dünyasının ve ekranların ünlü isimleri de katılıyor. Özel dekoru, son derece şık sahne tasarımı, özel ses ve ışık sisteminin yanı sıra, en iyi aşçıların çalıştığı mutfağıyla öne çıkan Club Vivon’un sloganı oldukça iddialı:
 
‘Bu Eğlence Başka Eğlence’… 
Geçen ay ‘bu eğlence’ye katılanlar arasında Seray Sever, Meltem Cumbul, Saba Tümer, Suzan Kardeş, Sarp Apak, Fatih Ürek, Nurdan Torun, Tanyeli gibi ünlüler de vardı.
 
Club Vivon, Günay Restaurant, Sahne İstanbul, Bay Balıkçı, Nossa Costa, Nanna, Paysage, Sait Efendi, Balık Noktası, Yeniköy İskele Balık, Memnuni, Vassiba gibi markaların sahibi, Türkiye’nin en büyük yeme içme ve eğlence kuruluşu BVS Group’un bir yatırımı.
 
‘FATMA SULTAN’ SOLİSTİN GÖZYAŞLARINI SİLDİ
Seray Sever arkadaş gurubuyla geldiği Club Vivon’da Ayta Sözeri’nin söylediği pek çok şarkıya oturduğu masadan eşlik etti. Ünlü sunucunun gece boyunca oldukça neşeli olduğu dikkatlerden kaçmadı.Club Vivon’a  dostlarıyla gelen Meltem Cumbul ise, söylediği duygu yüklü şarkılara kendisini kaptırarak ağlayan Ayta Sözeri’nin gözyaşlarını elleriyle sildi.
 
Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı ‘Fatma Sultan’ karekteriyle büyük beğeni kazanan Meltem Cumbul’un Sözeri’nin göz yaşlarını silerken duygulandığı görüldü.Ayta Sözeri bir başka eğlence gecesinde ise Saba Tümer’in gözlerinin içine bakarak ‘Sigaramın dumanına sarsam seni’ şarkısını söyledi. Saba Tümer de şarkıcıya uzun süre eşlik etti.Saba Tümer’in iddialı ve pürüzsüz sesi konuklardan takdir görürken, ünlü sunucu büyük alkış aldı.
 
CUMA AKŞAMLARI GÖKHAN SEZEN SAHNEDE
Clüp Vivon’da Çarşamba ve Cumartesi geceleri, sesi, yorumu ve neşesiyle sahnelerin en beğenilen solistlerinden Ayta Sözeri, Birebir Show, Oryantal Kumsal ve fasıl grubu sahneye çıkarken, Salı ve Cuma akşamları ise Türk Müziği’nin sevilen genç solisti Gökhan Sezen program yapıyor…Etiler Nispetiye Caddesi üzerinde hizmete giren yeni mekan, kısa sürede, ailece eğlenmek isteyenlerin de tercihi haline geldi. 
 
 
Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.