22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

BU KIŞ KEYİFLİ BİR TATİL HERKESİN HAKKI

Alışverişin uğurlu adresi n11.com, yurt dışı ve yurt içindeki kayak merkezlerinde kışın keyfini doyasıya sürmek isteyen tatilcilere uygun fiyatlı kampanyalar sunuyor

Bu Kış Keyifli Bir Tatil Herkesin Hakkı

02 Şubat 2015 / 12:54

TURİZMİN SESİ

 n11.com, hafta sonu ve günübirlik turlarla yeni yerler keşfetmek isteyen gezi tutkunlarını da benzersiz fırsatlarla buluşturuyor.Kış mevsiminin kendini iyiden iyiye hissettirdiği bugünlerde, kayak ve kış sporları merkezlerine yapılacak seyahat planları da tatil severlerin gündemine gelmeye başladı.Hareketli bir tatil geçirmek ve doğanın keyfini kış aylarında da çıkarmak isteyen tatil severlerin nabzını tutan n11.com, uygun fiyatlı yurt içi ve yurtdışı turlarıyla her seviyeden kayak tutkununa muhteşem bir deneyim vadediyor.

keyifli-bir-tatil-,n11com,yurt-ici,yurtdisi-turlari,kayak,kayak-keyfi,4.jpg
 
45 TL’den başlayan fiyatlarla kayak turu 
Farklı fiyat alternatifleriyle kayak turu sevenlerine cazip seçenekler sunan n11.com, kayak tatilini lüks olmaktan çıkarıyor. Yurt içi ve yurt dışı tatil paketlerinde, Bansko’dan İtalya’ya, Palandöken’den Uludağ’a kadar geniş seçenekler sunan n11.com, 45 TL’den başlayan fiyatlarla da kayak keyfini her bütçe için uygun hale getiriyor.
 
keyifli-bir-tatil-,n11com,yurt-ici,yurtdisi-turlari,kayak,kayak-keyfi,.jpg
 
Şehrin telaşından uzaklaşmanın yolu n11.com’da 
n11.com, kısa bir hafta sonu tatili yapmak ya da günübirlik şehirden uzaklaşmak isteyenlere de özel seçenekler sunuyor. Kış sezonu için Sapanca, Kartepe, Kartalkaya ve daha birçok alternatifi içeren tur paketleriyle n11.com, gündelik telaşlardan uzak keyifli bir kaçamak yaşamak isteyenler için ideal adres olarak öne çıkıyor.
 
Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.