22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

BU SENE SKALİTE ÖDÜLLERİNİN 20. SENESİNİ KUTLANIYOR

20 senedir kesintisiz devam eden ve Turizm Sektöründe kaliteye yapılan katkı ve yatırımı ödüllendiren bu anlamlı ödüller bu sene de 27 Kasım 2017 tarihinde yapılacak törenle sahiplerini bulacak

Bu sene Skalite ödüllerinin 20. Senesini kutlanıyor

24 Ekim 2017 Salı 14:36

TURİZMİN SESİ


Geçirdiğimiz son iki seneyi göz önüne aldığımızda, hepimizin bildiği gibi, sektörümüz hiçbir döneme benzemeyen çeşitli zorluklar ile karşı karşıya kalmış, birçok meslektaşımız ve kurumlarımız hayatta kalma savaşı vermiş ve hala vermektedirler.

Bundan dolayı, Turizmde Kalite’nin değerlendirmesinin yanı sıra, geçirilen iki senenin özeline istinaden, bu sene Skalite adaylık kriterini “Herşeye Rağmen” başlığı altında toplamaya karar verdik.

Geçtiğimiz 18 ay içerisinde “Herşeye Rağmen“ yatırım yapmış, turizm tanıtımına ve kalitesine katkıda bulunmuş aday olmak isteyen kurum ve kişilerin en geç 26 Ekim 2017 akşamına kadar müracaatlarını [email protected] adresine e-mail ile yapmalarını rica ederiz.

Adaylık müracaatında, lütfen tam kurum/kişi adı ve ünvanı; temas kurulacak kişinin adı ve telefonları ve de çok kısaca, verilmiş olan kriter çerçevesinde, aday olma sebebinizi yazmanızı rica ediyoruz.

Skal International
İstanbul Kulübü Yönetim Kurulu

Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.