22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

“BUKİ” İLE “TIK DİYE SEYAHATE”

Türkiye'nin ödüllü online rezervasyon sistemi bookinturkey.com yenilenen sitesi ve yeni kahramanı BUKİ ile seyahatlerini teknoloji ile birleştirenlerin karşısına çıkıyor

“BUKİ” İLE “TIK DİYE SEYAHATE”

12 Nisan 2012 / 12:46

TURİZMİN SESİ
Yaptığı bu yeniliği fotoğraf yarışması ile destekleyen bookinturkey.com sezona hızlı bir giriş yapıyor ve misafirlerini “tık diye seyahate” gönderiyor. Geliştirdiği online ve gerçek zamanlı rezervasyon sistemiyle Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek büyük bir başarıya imza atan bookinturkey.com, yenilenen web sitesiyle hizmet vermeye devam ediyor. 11 yıldır online otel, tur, uçak bileti rezervasyonları, araba kiralama, marina, gulet kiralama hizmetlerinin yanı sıra geniş içeriği ile bir turizm rehberi niteliği taşıyan bookinturkey.com kaliteli ve güvenilir hizmetiyle de referans olarak gösterilen bir turizm portalı olmayı başarmıştır.

Bookinturkey.com'un yeni kahramanı: BUKİ
Markanın yeniden kimliklendirilmesi ile karşımıza çıkan sevimli maskotun adı BUKİ. Bookinturkey.com'da her adımınızda size eşlik edecek olan BUKİ hem seyahatinizin planlama aşamasında, hem de olası sorularınızın yanıtlanmasında en büyük destekçiniz olacak. Aynı zamanda sosyal medyada da en yakın arkadaşınız olmaya aday olan BUKİ size Setur'un ilgi çekici turları ve birbirinden güzel tatil noktaları hakkında tüyolar verecek. Deneyimlerinden ve tavsiyelerinden faydalanmanız için tek yapmanız gereken sosyal medyada BUKİ'yi www.facebook.com/bookinturkey ve www.twitter.com/bookinturkey adreslerinden takip etmek!

Bookinturkey.com fotoğraf yarışması'na katılın, 5 şanslı çiftten biri olun!
Bookinturkey.com'un düzenlediği fotoğraf yarışması ile 5 çifte Asteria Elita Resort Otel Antalya'da konaklama şansı yaratıyor. 20 Nisan – 4 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek yarışmanın katılım koşulu ise çok basit! Yaz tatili ve eğlenceyi en iyi yansıtan fotoğrafı, nerede çekildiği bilgisiyle facebook.com/bookinturkey sayfasına yüklemek yeterli olacak. Her yüklenen fotoğrafın görülebileceği, beğenilebileceği yarışmada ise son kararı jüri verecek. Seçilen en güzel 5 görseli paylaşan katılımcılar Asteria Elita Resort Otel Antalya'da rüya gibi bir tatil fırsatı yakalayacaklar.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.