23 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

BW THE PRESİDENT TOPLANTI PAKETİ

BW The President Hotel'den, şirket ve dernek toplantılarında, çeşitli avantajlar...

BW THE PRESİDENT TOPLANTI PAKETİ

03 Eylül 2009 / 09:13

TURİZMİN SESİ
Şirketler ve acenteler, BW The President Hotel'de yapacakları ilk toplantıda % 20, diğer toplantılarda ise % 10 indirim avantajından yararlanacaklar... İlk toplantı % 20 indirimli olarak; kişi başı herşey dahil toplantı paketi 48 TL oluyor. Herşey dahil paketin içinde, 2 coffee break, öğle yemeği ve tam donanımlı toplantı salonu yer alıyor. Toplantılarda kullanılacak ekipmanlarda ücretsiz olarak sunuluyor…

Eski İstanbul'un merkezinde, Tarihi Yarımada Bölgesi'nde yer alan BW The President Hotel, teknoloji üssüne dönüştürdüğü toplantı salonlarını yeniledi. 37 metrekareden 228 metrekareye kadar değişebilen salonlar, ileri teknolojiyle donatıldı. Toplantı odalarında; ses sistemi, telsiz mikrofon, LCD ekranlar, wireless internet bağlantısı, flip chart, tepegöz, küçük ve büyük boy projeksiyon perdesi gibi ekipmanlar bulunuyor.
Bölünebilir duvar sistemi ile 10 kişiden 200 kişiye kadar, değişken büyüklükteki toplantılarınızı yapabileceğiniz BW The President Hotel'in, ayrıcalıklar dünyasına davetlisiniz.

Bilgi için: 0212 516 69 80
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.