22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

BYOTELL RAMAZAN’DA SİZİ BEKLİYOR

ByOtell, 11 ayın sultanı Ramazan'ı, geleneksel ramazan etkinlikleri, ve Anadolu mutfağının seçkin lezzetleriyle karşılıyor

BYOTELL RAMAZAN’DA SİZİ BEKLİYOR

16 Haziran 2013 / 23:31

TURİZMİN SESİ

Açık büfe ve set menü alternatifleri olarak belirlenen iftar menülerinde şirketler ve gruplar için özel indirimler uygulanıyor. Byotell, Ramazan Ayı süresince Executive Chef Ahmet Yılmaz ve ekibi tarafından hazırlanan zengin açık büfe menü seçenekleri ile Anadolu Mutfağı'nın lezzetlerini, konuklarına canlı fasıl müziği eşliğinde sunuyor. Ramazanda iftar vaktinin sevincini ve lezzetini yaşatacak olan ByOtell’de, açık büfe iftar yemeği fiyatı kişi başı 59 TL 

Özel davetlere ‘Grup Menüleri’ ayrıcalığı Byotell İstanbul' da ayrıca şirket ve özel ramazan davetleri için hazırlanmış “Grup Menüleri” iftar masalarına renk katıyor. “Grup Menüleri”  bahçe veya özel salonlarda, 45 TL ’ den başlıyan fiyatlarla sunuluyor.  
 
İftar öncesi keyifli etkinlikler 
Ramazan ayı boyunca, misafirleri her akşam saat 19.00 itibari ile İftar vaktine kadar birbirinden özel etkinlikler  bekliyor.  
 
Anadolu Mutfağı'nın seçkin lezzetleri
Açık büfede Anadolu Mutfağı'nın lezzetleri kompostolardan kuru meyvelere, iftariyeliklerden çorba çeşitlerine, salatalardan mezelere, zeytinyağlılardan pide çeşitlerine, ızgaralara ve tatlılara kadar oldukça zengin seçenekler sunuluyor.  İftar davetlerinizde Byotell kalitesi için 0216 571 61 00’ı arayabilirsiniz.
 
Etiketler: , ,
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.