28 Mart 2024
  • İzmir14°C
  • İstanbul14°C
  • Antalya11°C
  • Ankara11°C

CANDAN ERÇETİN ANNELER GÜNÜ’NE ÖZEL  İSTANBUL BOSTANCI GÖSTERİ MERKEZİ’NDE HAYRANLARIYLA BULUŞTU

Candan Erçetin, ANNELER Günü’ne özel  İstanbul Bostancı Gösteri Merkezi’nde hayranlarıyla buluştu

Candan Erçetin ANNELER Günü’ne özel  İstanbul Bostancı Gösteri Merkezi’nde hayranlarıyla buluştu

14 Mayıs 2018 Pazartesi 09:22

TURİZMİN SESİ


İSTANBUL- Bostancı Gösteri Merkezi’nde sahne alan Candan Erçetin, Anneler Günü’ne özel şarkılarını sevenleriyle söyledi. Eşsiz güzelliği, samimi ve hanımefendi kişiliğiyle dinleyicinin gönlünde taht kuran Candan Erçetin, başarılı sahne performansıyla müzikseverlere unutulmaz saatler yaşattı. Candan Erçetin sevenleri için hazırladığı geniş repertuarı ve başarılı sahne performansıyla Bostancı Gösteri Merkezi’nde harika bir gün yaşattı.

 

Unutulmayacak anlara şahit olan Candan Erçetin ben sahne alıyorum ama sizler benden daha iyisiniz. Bugün burada bizlerle olan tüm dostlarımızın kapıda ismini alın tekrar çağırmak istiyorum. Ben hep bu güzelliği yaşamak istiyorum. Böyle güzel bir gün bir daha görürmüyüz bilemiyorum ama  bir sanatçının böyle bir görüntüyü görmesi motivasyonunu ve enerjisini yükseltiyor. Sizlerle tekrar birlikte olmak istiyorum dedi. 

candan-ercetin,anneler-gunu,-bostanci-gosteri-merkezi,.jpgAnneler Günü’nde Bostancı Gösteri Merkezi'nde sahne alan Candan Erçetin hazırladığı geniş repertuarı ve başarılı sahne performansıyla sevenlerine unutulmaz bir gün yaşattı. İlk bölümün son şarkısı “ANNEM” ise izleyenleri duygulandırdı. İkinci yarıda ise sevenlerinin karşısına çıkan Candan Erçetin burada kimler var nerelerden geldiniz diyerek sordu. Salonun  solundan Trakya ortasından Kayseri yanlardan İzmir  salonun her yanından İSTANBUL diye seslendiler. Öğretmenler anne yarısıdır. Ben yatılı okudum o yüzden hep yanımda olan öğretmenim Kumrum bu salonda beni yalnız bırakmadı ona sizlerin önünde teşekkür ediyorum bu vesile ile herkesin Anneler Günü’nü kutluyorum dedi. Salonun nabzına göre Yunan ve Trakya ezgileriyle devam etti. Yerinde duramayan  izleyeciler ayağa kalkarak oynadı Candan Erçetin de oynayan kalabalığa eşlik etti. Bölüm sonunda arkasında çalan harika orkestrayı onure etti. Orkestra ise bir harikaydı. Alkışı ve taktiri hak ediyordu. Koroda ise her biri meslek sahibi  sevilen isimler vardı. Kolundan tutup ben bu korodaki  kızları getirdim dese de koro içindeki kızlar Doktor, Yönetici ve Mimar çıktı. Sıra orkestraya gelince de her biri kendi hünerini gösterdi Candan Erçetin ise isimlerini teker teker saydı. Anneler günü için verilen konser hem anlamlı hem de keyifli son buldu. Ehhh arada bir de "Konser Bozan" çıkmasaydı iyi olacaktı güvenlik görevlileri onda da müdahale etti oda güne farklı bir  anlam kattı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.