22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

CARPE DİEM SPA’DA ENERJİ DEPOLAYIN

Concorde Carpe Diem Spa'da Ayurvedik bakımlar ile kış aylarında enerji depolayın!

CARPE DİEM SPA’DA ENERJİ DEPOLAYIN

11 Aralık 2010 / 09:55

TURİZMİN SESİ
Antalya'nın Lara sahil bölgesinde yer alan ve uçak şeklindeki mimarisiyle Türkiye'nin en özel tematik oteli olan Concorde De Luxe Resort Hotel bünyesindeki Carpe Diem Spa Merkezi, kendini şımartmak isteyenler için kış aylarında da muhteşem fırsatlar sunuyor… Carpe Diem Spa Merkezi'nde Ayurvedik bakımlar sizi rahatlatırken, çok daha sağlıklı olmanızı garantiliyor…

CONCORDE De Luxe Resort bünyesinde yer alan toplam 4000m2 alan üzerine kurulu Carpe Diem Spa Merkezi sizleri eşsiz bir dünyaya taşıyor. En modern ekipmanlarla özel tasarlanan bakım kabinleri, muhteşem bakımları, sessiz ve huzurlu atmosferi ile beden, zihin ve ruh bütünlüğünüz yeniden sağlanacak. Kışa hazırlandığınız şu günlerde Carpe Diem Spa Merkezi'nde Ayurvedik bakımlar ile güzellik ve dinlenme adına kusursuz bir tatil yaşayacaksınız.

Carpe Diem Spa Merkezi'de dört farklı şekilde gerçekleştirilen Ayurvedik bakımlar ruhsal denge, iç huzuru ve vücutta enerji dengesini sağlamak ve bağışıklık sistemini güçlendirmek için benzersiz bir fırsat sunuyor.
50 dakika süren ve uyku düzensizliğine iyi gelen, stresten kaynaklı sinir sistemi ve baş ağrısı tedavisine destek veren Shirodara masajı, rahatlatıcı ve düşüncelerinizi dinginleştiren özel bir ritüel.

Beden-ruh-zihin bütünlüğünün tekrar eski hale gelmesi ve yaşama sevincinin artması için yapılan geleneksel Abhyanga masajı organizmadaki enerji kanallarının tekrar aktive edilmesiyle sizi iç dünyanızda bir yolculuğa davet ediyor. Yoğun iş stresinden ve beden yorgunluğundan kaçmak için en iyi yollardan biri olan Shiroabhyanga masajı Abhyanga ve Shirodhara masaj kombinasyonu ile beden, ruh, zihin bütünlüğünüzü yeniden kazandıran bir ritüel olmakla birlikte, ruhunuzu rahatlatıp canlılık verirken, tüm enerji kanallarınızı açmaya yardımcı oluyor.

Sencron Abhyanga ise Ayurveda'nın tadını çıkarmak ve kendini şımartmak isteyenler için vazgeçilmez bir fırsat. İki kişi ile yapılan komple vücut masajında vücudun enerji sistemi düzenleniyor. Vücuda enerji yüklenirken, ruhu dinlendirir, iç dengeyi destekler ve vücudunuzun savunma sistemini güçlendirir. Carpe Diem Spa'nın profesyonel kadrosu tarafından kişisel ihtiyaç ve gereksinimleriniz doğrultusunda size özel hazırlanacak Ayurvedik bakımlar sayesinde canlanın, yenilenin ve kendinizi şımartmanın keyfini çıkarın!

www.concordehotel.com.tr  
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.