22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

CARPE DİEM SPA’DA ÖZEL KIŞ HAZIRLIĞI

World Travel Awards 2009'dan aldığı üç ayrı ödülle başarıdan başarıya koşan Concorde De Luxe Resort Hotel, Carpe Diem Spa Merkezi ile misafirlerinin ruhunu dinlendirmeye devam ediyor

CARPE DİEM SPA’DA ÖZEL KIŞ HAZIRLIĞI

03 Kasım 2009 / 16:36

TURİZMİN SESİ


ANTALYA Lara bölgesinde yer alan ve uçak konseptiyle büyük ilgi çeken, Concorde De Luxe Resort Hotel, kış aylarında da güzelliğinize güzellik, ruhunuza ışık saçmaya hazırlanıyor

World Travel Awards 2009'da Avrupa'nın en iyi "Her şey Dahil" oteli, Türkiye'nin en iyi ''Her şey Dahil'' oteli ve Türkiye'nin en iyi "Aile" oteli seçilen Concorde De Luxe Resort Hotel, eşsiz Carpe Diem Spa merkeziyle de misafirlerini büyülüyor.

Concorde De Luxe Resort Hotel, Carpe Diem Spa Merkezi'nin profesyonel ekibinin ellerinden çıkan kişiye özel vücut ve cilt bakımları ile sizi sizden daha çok düşünüyor. Concorde De Luxe Resort bünyesinde yer alan toplam 4000 metrekare alan üzerine kurulan iki katlı Carpe Diem Spa sizi eşsiz bir dünyaya taşıyor.

Carpe Diem Spa, en modern ekipmanlarla özel olarak tasarlanan bakım kabinleri, muhteşem bakımları, sessiz ve huzurlu atmosferi ile kış aylarında beden, zihin, ruh bütünlüğünüzü yeniden sağlayacak. Masaj terapileri, Spa bakımları, Türk hamamında geleneksel kese ve köpük uygulamalarının bütünleyici etkisini Spa Cafe'de çayınızı içerek tamamlayabilirsiniz.

Carpe Diem Spa'nın spa bakımları ve masajlar ile canlılığı hissedin
Carpe Diem Spa'nın deneyimli kadrosu tarafından kişisel ihtiyaç ve gereksinimleriniz doğrultusunda size özel hazırlanan programlar ve bakımlar sayesinde canlanıp yenilenecek ve kendinizi şımartmanın keyfini çıkaracaksınız.

Relax ve Deluxe, kristal banyo, çamur banyosu, hidroterapi banyo, saray banyosu, oasi termal, çikolata maskesi, 1001 gece ritüeli ve ''Derma Life'' spa jet gibi spa bakımlarıyla cildinizi arındırabileceksiniz. Klasik İsveç masajı, aromaterapi masajı, derin doku masajı, refleksoloji, sıcak taş masajı, hint baş masajı, potpuri masajı, anti-selülit masajı, dört el masajı, thai masajı, Türk hamamı, kese ve köpük masajlarıyla da vücudunuzun her bir noktasını rahatlatacaksınız.

Concorde De Luxe Resort, kendisine vakit ayırmak, yeni bir mevsimi daha güzel karşılamak isteyenleri Carpe Diem Spa Merkezi'ne davet ediyor.
Concorde De Luxe Resort Hotel
www.concordehotel.com.tr  

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.