23 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

ÇATİOD MEZUNLARI BULUŞTU

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Mezunları Derneği'nin Mezunlar buluşması bu yıl 4.sü yüksekokulda gerçekleştirildi

ÇATİOD MEZUNLARI BULUŞTU

01 Mayıs 2013 / 22:37

TURİZMİN SESİ


Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından yüksekokul müdürümüz Yrd. Doç. Dr. Lütfi Atay ve dernek başkanımız Sertip Akşahin’in konuşmalarıyla devam etti. Sayın Atay yüksekokul tarafından yapılan faaliyetler hakkında mezunlara bilgi vererek, derneğe ve mezunlara destek konusunda her zaman hazır olduğunu belirtti. Sayın Akşahin derneğimiz bugüne kadar yaptığı ve yapacağı faaliyetler hakkında bilgiler verdi. Geçtiğimiz yıl içinde dernek yönetimi tarafından yapılan çeşitli turizm ziyaretleri, EMITT fuarı ziyareti ve yüksekokulumuz öğrencilerinden altı kişiye burs verildiğini belirterek, önümüzdeki yıllarda EMITT fuarında dernek olarak stand açılmasııve burs alan öğrencilerin arttırılması konularında çalışmaların yapıldığını açıkladı.

canakkale-onsekiz-mart-universitesi-turizm-isletmeciligi-ve-otelcilik-yuksekokulu-mezunlari-dernegi1.jpg
 
Açılış konuşmalarının ardından  Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu yetkililerince turizmde kırsal kalkınma teşvikleri konulu bilgilendirme yapıldı. Daha sonra mezunlarımızdan İpek Fantezi Tekstil Fabrika Müdürü Faruk Bayrak, Beltur Küçük Çamlıca Köşkleri İşletme Müdürü Ceyhun Tetik, Park City Hotel Yiyecek İçecek Müdürü Özkan Kıvrak ve - Kolin Hotel Ön Büro Müdür Yardımcısı Kağan Kan yüksekokul öğrencileriyle yaptıkları söyleşide deneyimleri ve bilgilerini paylaştılar.
 
canakkale-onsekiz-mart-universitesi-turizm-isletmeciligi-ve-otelcilik-yuksekokulu-mezunlari-dernegi2.jpg
 
Ayrıca mezunlarımızdan Fraser Place Anthill İstanbul çalışanı Filiz Kafalı turizm sektöründe dünyada yer alan ancak ülkemizde yeni yeni oluşmakta olan  “Serviced Apartment” konsepti hakkında bilgi verererek, Türkiye’nşn önemli inşaat firmalarından Ant Yapı’nın 3 yıl önce İstanbul Şişli Bomonti’de ülkemizin en yüksek ikiz kulelerini inşa ederek Singapur menşeili Fraser Oteller zinciri ile Fraser Place Anthill İstanbul adı altında  “Serviced Apartment” konseptiyle turizm sektöründe kurumsal olarak hizmet vermeye başlamasından bahsetmiştir. Program geleneksel pilav dağıtımı ve akşam yemeği ile sonlandırılmıştır.
 
 
Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.