23 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

CCR HOTELS’DE SADECE DÜŞLEYİN

Dünyanın sayılı coğraflarından biri olan Uçhisar Kalesi'nin eteklerinde bulunan ve geceye renk katan ışıklandırmasıyla dikkat çeken Cappadocia Cave Resort -CCR Hotels & SPA mimarisiyle farklılık yaratıyor

CCR HOTELS’DE SADECE DÜŞLEYİN

06 Temmuz 2010 / 18:16

BORA ÖZGEN-TURİZMİN SESİ


Kapadokya'da oteller, günlük hayatın koşuşturmacası arttıkça insanların daha fazla özlediği tatil döneminden, beklenen veriminin alınması için adeta birbirleriyle yarışıyor.

CCR HOTELS sunduğu imkanların yanında, mimarileriyle de adeta müşterilerini büyüleyerek, dinlenme dönemini daha renkli hale getirebiliyor.

Otelde her sabah oldukça zengin seçenekler bulunan bir kahvaltı ile güne başlıyorsunuz ama eğer isterseniz, her sabah kahvaltı odanıza kadar ulaştırılıyor.

CCR Hotels'de öğle ve akşam ne yemeliyiz diye düşünmeyin Padishah Restaurant Türk, İtalyan, Fransız ve Uzakdoğu lezzetleriyle yelpaze sunan zengin mutfağıyla damak tadınıza uygun bir menü mutlaka bulacaksınız.

Fransız mutfağından pazı yaprağında levrek ve bernez soslu bonfile, ama özellikle kırmızı et sevenlere bölgeye mahsus Nevşehir tavası ve testi kebabını yemelerini tavsiye ederiz. Dünya mutfağından cream brulee gibi tatlıların yer aldığı mönüde yöresel bir tatlı olan cevizle doldurulmuş incir tatlısını, balkabağı katlarını mutlaka deneyin. CCR Hotels'de İç Anadolu ile dünya mutfağının harika bir senteziyle, lezzetli bir mönü bulabilirsiniz. Vejetaryenları ve diyet yapanları değil, günümüzde yavaş yavaş duymaya başladığımız Çölyak hastalarına glutenfree malzemelerle hazırlanmış, ekmekten pastaya zengin bir mönü de sunuyor.

CCR'daki Leea SPA'da her türlü etkinlik size özel “Şımartan terapiler” tadında yapılıyor. Altın terapisi, havyar terapisi, nar terapisi gibi isimler altında sunulan hizmetlerin her birinde vücudunuz gerçekten tüm yorgunluklarından arınıyor.

Sonra da refleksoloji dedikleri ayak altındaki noktalara yaptıkları basınçla terapi uyguluyorlar. Aromaterapi masajı çok tavsiye ediliyor.Kese köpük masajı alarak derin bir uykuya da dalabilirsiniz. Tarihi bir mekanda sağlık lezzet ve tatil için gözlerinizi CCR Hotels'de açın yaşadığınızın farkına varın...

THY ile Nevşehir veya Kayseri'ye uçulabilirsiniz CCR Otel Nevşehir'e 7 km Tuzköy havalanına 40 km uzaklıkta bulunmakta .

CAPPADOCIA CAVE RESORT & SPA
Adres : Tekelli Mah. Goreme Cad. Divanlı Sokak No: 83 50240 Uçhisar - NEVŞEHİR / KAPADOKYA / TÜRKİYE
Tel : +90 384 219 31 94 (Pbx)
Fax : +90 384 219 31 97
Rezervasyon : [email protected]

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.