23 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

CEBECİ’YE MİLLETVEKİLİ ÇAĞRISI

Kayserililer Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği, 2011 yılının ilk yönetim ve istişare toplantısını Denizim Parkta düzenledi.

CEBECİ’YE MİLLETVEKİLİ ÇAĞRISI

09 Ocak 2011 / 21:42

TURİZMİN SESİ


Antalya Kayserililer Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği'nin, 2011 yılının ilk yönetim ve istişare toplantısına katılan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Bahaettin Cebeci, kahvaltılı toplantıda hemşerileri ile bir araya gelerek bol bol sohbet etti. Dernek Başkanı Paksoy, hemşerileri olarak Cebeci'yi bu yıl parlamentoda görmek istediklerini belirterek her türlü destek vermeye hazır olduklarını söyledi.


Kayserililer Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği, 2011 yılının ilk yönetim ve istişare toplantısını Denizim Parkta düzenledi. Yönetim Kurulu üyelerinin katılımının yoğun olduğu kahvaltılı toplantının konukları ise Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Bahaettin Cebeci, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsrafil Kurtçepe ve Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Amcası Ömer Gül oldu. Her ay düzenli olarak yaptıkları toplantılarda dernek yönetimi olarak bir araya geldiklerini belirten Antalya Kayserililer Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Rıza Paksoy, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Bahaettin Cebeci ile Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsrafil Kurtçepe'yi aralarında görmekten onur duyduklarını ifade etti.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün yanı sıra Cebeci'nin de Kayserili olduğunu hatırlatan Başkan Paksoy, Kayseri ve Kayserililerin başarılarının Türkiye'yi aştığını söyledi. Kayserililerin ticaretin yanı sıra siyasette önemli başarılara imza attığını vurgulayan Paksoy, Cebeci'yi bu yıl parlamentoda görme arzusunda olduklarını söyledi. Paksoy, “Cumhurbaşkanımız ve hemşerimiz Abdullah Gül'ü Çankaya'da görmek bize ne kadar mutluluk verdiyse, Bahaettin Cebeci'yi de milletvekili olarak görmek bize o kadar mutluluk verir. Antalya'daki Kayserililer olarak 12 Haziran 2011 tarihinde yapılacak seçimlerinde Bahaettin Bey'in TBMM'sine girerek bizleri temsil etmesini gönülden istiyor ve destekliyoruz” dedi. Kayserili hemşerileri ile kahvaltıda buluşmaktan duyduğu mutluluğu ifade eden Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Cebeci, esprileri ile toplantıya renk kattı. Hemşerileri ile bol bol sohbet eden Cebeci, Türkiye'nin son yıllarda özellikle ekonomi olmak üzere her alanda başarı grafiğini yükselttiğini belirti. Başkan Paksoy, desteklerinden dolayı Cebeci'ye, çini tabak hediye etti. Derneğin şeref defterini imzalayan Cebeci, ardından dernek üyeleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.