23 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

ÇELEBİOĞLU'NUN FESTİVAL GEZİSİ

Kastamonu Dernekler Federasyonu (Kas-Der-Fed) Genel Başkanı Selami Çelebioğlu, 03 ile 07 Ağustos tarihleri arasında, beraberindeki heyet ile Kastamonu ve ilçelerine bir program düzenlendi

ÇELEBİOĞLU'NUN  FESTİVAL GEZİSİ

12 Ağustos 2010 / 16:27

TURİZMİN SESİ


24. Uluslararası Taşköprü Kültür ve Sarımsak Festivali ile 13. Tosya Kültür ve Pirinç Festivali'ne de katılan Selami Çelebioğlu, kamu ve yerel yönetimlerin temsilcileri ile görüşme gerçekleştirirken, etkinliklerde yer aldı. 24. Uluslararası Taşköprü Kültür ve Sarımsak Festivali coşku içinde kutlandı

Taşköprü'de 24. Uluslararası Kültür ve Sarımsak Festivali, 5 ile 8 Ağustos tarihleri arasında coşku içinde kutlandı. Festival'in, 5 Ağustos tarihinde gerçekleşen açılışına, Demokrat Parti Genel Başkanı Hüsamettin Cindoruk, Eski Devlet Bakanı İstanbul Bağımsız Milletvekili Murat Başesgioğlu, Kastamonu Milletvekilleri Hasan Altan ve Mehmet Serdaroğlu, Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcıları Ufuk Söylemez ve Ahmet Uyanık, Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bahri Gökçebay, Taşköprü Kaymakamı Ayhan Kartlı, Kastamonu Eski Milletvekili Mehmet Yıldırım, Emekli Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Atilla Ateş, Kastamonu Dernekler Federasyonu (Kas-Der-Fed) Genel Başkanı Selami Çelebioğlu ile çok sayıda davetli katıldı.


Festival, cuma günü akşam Mega Star Tarkan, Cumartesi günü ünlü sanatçılar Hasan Yılmaz ve Bengü konserinin ardından pazar akşamı Kültür ve Turizm Bakanlığı Ankara Devlet Türk Halk Müziği sanatçıları Sıtkı Akın ve Nilgün Kızılcı'nın verdiği konserlerin ardından sona erdi.

Kas-Der-Fed'ten, Başkan Şahin'e 'En Başarılı Belediye Başkanı' ödülü verildi

13. Tosya Kültür ve Pirinç Festivali'ne de katılan Kas-Der-Fed Genel Başkanı Selami Çelebioğlu ve yönetim kurulu tarafından, Kastamonu genelinde “En Başarılı Belediye Başkanı Ödülü'nün Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin'e verildi. Kazım Şahin, aldığı ödülden duyduğu mutluluğu dile getirirken, Kas-Der-Fed Başkanı nezdinde yönetim kurulu ve tüm üyelerine teşekkür etti.

'Fotoğraflarla Tosya Sergisi'ne büyük ilgi yaşandı
Fotoğraf Sanatçısı Mustafa Demirbaş'ın objektifinden çıkan fotoğraflardan oluşan 'Fotoğraflarla Tosya Sergisi', 13. Tosya Kültür ve Pirinç Festivali kapsamında Hükümet Konağı bahçesinde açıldı. Sergini açılışı, Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bahri Gökçebay, MHP Kastamonu Milletvekili Mehmet Serdaroğlu, Kastamonu Belediye Başkanı Turhan Topçuoğlu, Tosya Kaymakamı Arslan Yurt, İhsangazi Kaymakamı Zafer Öz, Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin, Tosya MYO Müdür Yrd. Doç. Dr. Ercan Çelebi ve Kastamonu Dernekler Federasyonu Kas-Der-Fed Genel Başkanı Selami Çelebioğlu tarafından yapıldı.

Kastamonu'da ziyaretler gerçekleşti
Kas-Der-Fed Genel Başkanı Selami Çelebioğlu, Kastamonu'da bulunduğu sırada çeşitli temaslarda bulundu. 6 Ağustos tarihinde, Kastamonu Üniversitesi Rektörü ve Kastamonu Belediye Başkanı Turan Topçu ziyaret edildi. Ardından, özürlü vatandaşımız Özgür Bostancı'ya bir ziyaret gerçekleşti. 7 yıldır kan hastası olan ve 3 kere dışarıya çıkan Özgür Bostancı'ya, Kas-Der-Fed tarafından akülü araba hediye edilecektir. (Sn Özgür Bostancı'ya çok başarılı bir öğrenci olan 14 yaşındaki oğlu bakmaktadır)

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.