07 Temmuz 2024
  • İzmir38°C
  • İstanbul33°C
  • Antalya31°C
  • Ankara33°C

CELESTYAL, ABU DABİ VE AD PORTS GROUP İLE ANLAŞMASINI TAMAMLADI

Celestyal yeni gemisi Journey ile çıkacağı Desert Days programı için Abu Dabi Kültür Bakanlığı ve AD Ports Group ile işbirliği belgesi imzaladı

Celestyal, Abu Dabi ve AD Ports Group ile anlaşmasını tamamladı

15 Mayıs 2024 Çarşamba 13:33

TURİZMİN SESİ


Celestyal, Arap Körfezi’ndeki yeni programı için bölgede bir dizi işbirliğine gitti. AD Ports Group'un yanı sıra Abu Dabi Kültür ve Turizm Bakanlığı ile mutabakat belgeleri imzalandı.  Arabian Travel Market'te imzalanan anlaşma, Celestyal'in misafirleri arasında Abu Dabi’yi önemli bir destinasyon olarak tanıtmaya ve kruvaziyer hattının bölgedeki profilini daha da yükseltmeye yardımcı olacak. Celestyal 2024 yılı için Doha'dan gidiş-dönüş olarak Bahreyn, Dubai, Khasab, Sir Bani Yas Adası ve Abu Dabi'ye uğrayan 7 günlük ‘Desert Days’ güzergahını başlatmıştı. Celestyal’den yapılan açıklamada tüm seferlerin, fioya geçen yıl katılan 1.260 yolcu kapasiteli Celestyal Journey ile gerçekleştirileceği; yakın zamanda satın alınarak yenilenen 1.266 yolcu kapasiteli Celestyal Discovery'nin de kış sezonu için bölgeye katılabileceği belirtildi. Programın yoğun talep aldığı ve seferlerin hızla dolmaya başladığı da kaydedildi.

celestyal.jpeg

‘Kruvaziyer endüstrisi rekor sayıda yolcu çekmeye devam ediyor!’

Celestyal Ticari İşler Müdürü Lee Haslett işbirliğine ilişkin şu açıklamayı yaptı: “Bu anlaşmayı imzalamak büyük bir ayrıcalık. Abu Dabi Kültür ve Turizm Bakanlığı’na tüm destekleri için teşekkür ediyoruz. Etik anlayışımız her zaman ziyaret ettiğimiz bölgelerle güçlü bağlar kurarak destinasyonlarımıza gururla ortak olmak ve onları sergilemek olmuştur. Abu Dabi gerçekten eşsiz bir destinasyon ve konuklarımıza bu programa dair en iyileri sunabilmek için heyecanla bekliyoruz. Kruvaziyer endüstrisi rekor sayıda yolcu çekmeye devam ediyor ve biz de bu özel bölgenin en iyi yönlerini öne çıkaran başarılı bir ilk sezon geçirmeyi dört gözle bekliyoruz.’’ Denizde ve karada kaçırılmayacak deneyimler yaratmayı hedefleyen Celestyal, Desert Days programıyla misafirlerini Emirliğin kalbine taşımayı planlıyor. Cruise yolcuğunda Abu Dabi'nin en iyilerini yemek ve kültür keşifleri, tema parkı ziyaretleri, VIP plaj günlerinin yanı sıra klasik çöl safarileri ve cazibe merkezleri de dahil yarım günlük olmak üzere 9 yerel tur gerçekleşecek. Bahar kampanyası kapsamında erken rezervasyon indirimleri devam eden Desert Days cruise programında; kişi başı 529€’dan başlayan 7 gecelik tur paketine kişi başı 75€ kara turu indirimi, gemide tam pansiyon konaklama, yemeklerle birlikte alınan seçkin içecekler, tüm liman ve servis ücretleri dahil. 

 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.