07 Temmuz 2024
  • İzmir38°C
  • İstanbul33°C
  • Antalya31°C
  • Ankara33°C

CELESTYAL FİLOSU RESTORAN MÖNÜLERİNİ GÜNCELLEDİ

Celestyal yeni gemilerinde içecek paketleri ve yemeklerini güncelledi

Celestyal filosu restoran mönülerini güncelledi

09 Mart 2024 Cumartesi 23:34

TURİZMİN SESİ


Celestyal filosunu yenilerken mutfakta da bir adım atarak iki gemisindeki özel restoran mönülerini ve içecek paketlerini güncelledi. Bu hamle, Celestyal Discovery'nin ilk seferi öncesinde ve Celestyal Journey'in yenilenmesinin ardından geldi. Akdeniz mutfağının ağırlıkta olduğu akşam yemeklerinde şimdi yeni lezzetler yer bulacak. Brezilya Picanha bifteği, Amerikan Wagyu, Arjantin siyah angus bifteği, Avustralya kuzu pirzolası, Danimarka domuz tomahawk’un mönüye girdiği restoranlarda her zaman olduğu gibi bereketi Ege’den gelen taze balık filetoları ve deniz ürünleri de sunulacak. Küba ıstakozu ve jumbo karides gibi lezzetler de mönüye girdi. Konuklardan gelen geri bildirimler doğrultusunda İtalyan usulü sınırsız meze tabağı sunulmaya devam ederken yenilenen tatlı seçenekleri arasında Crêpe Suzette flambé, rum baba ve sıcak künefe yer alıyor.Celestyal Journey'in özel restoranlarından olan Pink Moon restoran, Asya’dan ilham alan yenilenmiş  lezzetleriyle misafirlerini ağırlayacak. Japon geleneksel mimarisine uygun olarak tasarlanan restoranda ramen ve erişte kaselerini tatmak mümkün olacak. 

celestyal-discoverycelestyal-journey.jpgGeliştirilmiş mönülerin yanı sıra, misafirler için daha fazla esneklik sağlayan ve artık ayrı ayrı maliyetlendirilen yemeklerle yeni bir fiyatlandırma yaklaşımı da uygulanacak. 150 Euro kara turu indirimi ve tüm liman ücretleri, bahşişler ve Wi-Fi erişimini de içeren Celestyal Plus + Experience paketi premium 'Sky High' içeceklerini de kapsıyor, ve bu paket şimdi tüm restoranlarda yüzde 25 indirimle sunuluyor. Celestyal’in tüm Celestyal Plus+ Deneyim paketlerindeki yüzde 50 indiriminin yanı sıra çocuk biletlerinde, yalnız gezginlerde ve kabindeki 3. Veya 4. misafirde yüzde 30 indirimi de devam ediyor.  

İçecek paketleri şimdi daha esnek ve eğlenceli!

Misafirlerin içecek tercihine ve kapasitesine göre esneklik sağlayacak şekilde içecek paketleri de yeniden düzenlendi. İsim değişikliğine gidilen içecek paketleri iki kategori altında toplanıyor. 'Go All In' paketi, tüm içecek seçeneklerini isteyen konuklar için; 'Keep It Simple' paketi ise ne istediğini önceden bilen misafirler için düzenlendi. ‘’Go All In’’ kategorisinde misafirin limit ve alkollü alkolsüz tercihine göre esneklik sunan ‘’Sky’s The Limit’’, ‘’Sky High’’ ve ‘’Clear Skies’’ paketleri yer alıyor.  Mocktail, taze sıkılmış meyve suları, alkolsüz içecekler, smoothie ve shake'leri kapsayan Clear Skies paketi 27 Euro iken mönü başına 10 Euro’ya kadar limitsiz içkiyi kapsayan Sky's The Limit paketi 47 Euro’dan sunuluyor. ‘’Keep It Simple’’ kategorisinde yer alan ‘’Refresh’’, ‘’Sweet Treat’’, ‘’Hydration’’, ‘’Caffeinator’’ paketleri ise misafirlere alkolsüz olmak üzere en çok tükettiği içecek türüne göre esneklik sağlıyor. Taze meyve sularını içeren ‘’Refresh’’ paketi günlük kişi başı 10 Euro iken cafein ağırlıklı içecekler 12 Euro; su paketi 8.50 Euro; mocktail, milkshake veya çocuk içeceklerinin ağırlıkta olduğu ‘’Sweet Treat’’ paketi ise 16 Euro. 
Celestyal Ticari İşler Müdürü Lee Haslett, gemide yenilenen içecek ve yemek programlarına dair şunları söyledi: "Misafirlerimizden ve acentelerimizden aldığımız geri dönüşlerle, gemi seyahatinde yemek deneyiminin son derece önemli bir unsuru olduğunu biliyoruz. Celestyal olarak misafirlerimize hem gemilerimizde hem de karada otantik, orijinal ve lezzetli yemek ve içecek seçenekleri sunmaya devam etmek için sürekli çaba gösteriyoruz. Özel restoranlarımız harika yemek ve içecek alanında üstün değerde özel deneyimler sunmaktadır. İçecek paketlerimizi farklı tercih ve limitlere hitap edecek şekilde yeniledik, takip etmesi kolay olacak şekilde eğlenceli bir dille yeniden isimlendirdik. İster The Sky’s Limit gibi premium paketlerimizle kendinizi şımartın; ister Refresh paketinin sadeliğini kucaklayın. Misafirlerimizin bu sezon yenilenen mönülerimizi ve içecek paketlerimizi denemeleri için sabırsızlanıyoruz." 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.