22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

CENNETKÖY BEACH KARGI MİSAFİRLERİNİN KALBİNDE TAHT KURUYOR

Datça, Dünya standartlarında bir tatil cenneti, hem doğası, hem de tesisleriyle...

Cennetköy Beach Kargı Misafirlerinin Kalbinde Taht Kuruyor

28 Temmuz 2018 Cumartesi 14:42

 

TURİZMİN SESİ


Executive Chef Berk Gündüz, Cennetköy Beach Restoran, Karacaoğlu,datça,kargı koyu Dünya ve Türk mutfağına hâkim geniş menüsü ile Executive Chef Berk Gündüz’ün eşsiz lezzetleri Cennetköy’de sizleri bekliyor. Executive Chef Berk Gündüz’ün yorumu ile Akdeniz Mutfağı’ndan özgün seçenekler sunan Cennetköy Beach Restaurant’ta ve bar menüsünün öne çıkanları arasında birbirinden lezzetli seçenekler bulunuyor. 

executive-chef-berk-gunduz,-cennetkoy-beach-restoran,-karacaoglu,datca,kargi-koyu.jpg

Tüm dünya lezzetlerini bir arada sunan Cennetköy Beach Restoran’ın ödüllü Executive Chef’i Berk Gündüz ve ekibi müşterilerine en iyi lezzet ve en hızlı servisi sunuyor. Ne yediğine önem veren, soran sorgulayan, talep eden müşteriler genelde bu bölgeyi tercih ediyor.  

executive-chef-berk-gunduz,-cennetkoy-beach-restoran,-karacaoglu,datca,kargi-koyu-001.jpg

Değişen müşteri beklentilerini karşılamak adına Cennetköy Beach Restaurant’ta konuklarını karşılayan, Executive Chef Berk Gündüz, Dünya ve Türk Mutfağı’na hâkim geniş menüsü ve kusursuz hizmet anlayışıyla misafirlerine üst düzey konfor yaşatmaya devam ediyor.  Executive Chef Berk Gündüz, İzmir Turizm ve Otelcilik mezunu olmasıyla birlikte İstanbul’daki 5 yıldızlı otellerin mutfağında yetişmiş. Yani işini bilerek ve anlayarak yapanlardan kendisi…

executive-chef-berk-gunduz,-cennetkoy-beach-restoran,-karacaoglu,datca,kargi-koyu-002.jpgCennetköy Beach Snack Bar’da  ızgara, fast food, dondurma ve konsept içecek çeşitleri servis ediliyor. İnsanların hızlı yemek alışkanlıkları ülkemizde de son yıllarda arttığı gibi ayaküstü yemek tarzındaki mekânlar tercih edilmeye başlandı. Hele ki sahil kısmında bulunan plajlarda en çok hızlı atıştırmalıklar tercih ediliyor. 

executive-chef-berk-gunduz,-cennetkoy-beach-restoran,-karacaoglu,datca,kargi-koyu-003.jpgCennetköy Beach Restorant’ta atıştırmalıklar diye adlandırılan Burgerlerden Batuhan Karacaoğlu sorumlu. Bu nedenle ben Marmaris Bölgesi’nin en iyi hamburgerini yapıyorum diyerek de çok iddialı… Hamburgere ketçap, mayonez, turşu, karamelize soğan, domates, hardal ve bunlar gibi çeşitli malzemelerin ilavesiyle kendi özel harmanını yaratan Batuhan Şef müdavimleri için günde 250 özel Hamburger yapıyor. Batuhan Şef nedir bu hamburgerin sırrı diye sorduk? Ben açıkçası bunu açıklamam doğru olmaz diye geçici sözlerle gülümser geçerim ama siz Turizminsesi.com ekibi olduğunuzdan sırrımı sizinle paylaşabilirim dedi.

executive-chef-berk-gunduz,-cennetkoy-beach-restoran,-karacaoglu,datca,kargi-koyu-006.jpg

Ben damak zevkime güveniyorum ve o doğrultuda lezzetler yaratıyorum. İyi bir hamburger köftesinin en önemli sırrı ve başarı hikayesi kullanılan Ettir. Etin dana döş eti olup, sadece bir kez kıyma makinasından geçmiş olması gerekiyor. Eğer birkaç kez geçerse her bir et parçası küçülecek ve suyu içinde tutma düzeyi azalacak. Ben hamburger kıymasına tuz ve karabiberden başka hiç birşey koymuyorum, çünkü diğer her malzemenin lezzetini bozacağına inanıyorum. Benim sırrım burada yatıyor dedi. Basit ve özel yani …

executive-chef-berk-gunduz,-cennetkoy-beach-restoran,-karacaoglu,datca,kargi-koyu-004.jpg

Dünya mutfağının eşsiz lezzetlerinin yanı sıra Türk mutfağına eklediği yeni lezzetleriyle misafirlerini Cennetköy Beach Restaurant’ta karşılayarak, damak zevkine önem veren müdavimlerine zengin menü sunmaya devam ediyor. Muhteşem manzarasıyla Kargı Koyu’nda konumlanan “Cennetköy Beach Kargı” konuklarının beğenisini kazanırken, Cennetköy Beach Restaurant’ta Akdeniz salatalarından seçkiler sunarken, bölgeye özel balık seçenekleri ve ızgara et çeşitleriyle de tatili  lezzetli hale getiriyor. Türk ve Dünya mutfaklarına ait özel yemekleri lezzet tutkunlarının beğenisine sunarak özel anılara ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Konum itibariyle Cennetköy Beach Restorant misafirleri için doğal ve organik bir ortam sunuyor.  Yeşillikler içinde iki ayrı bölümden oluşan Cennetköy Beach arkası orman olmasıyla yeşil ile mavinin arasında tatil imkânı sunuyor. Cennetköy Beach Restorant, tüm dünyadan lezzetleri bir arada sunduğu restoranlarıyla tatilcilerin beğenisini kazanmaya devam ediyor. 

Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.