22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

CHEF CLUB ÇALIŞMALARA BAŞLADI

Chef Club Başkanı Ali Selek “Aşçı Haber” Yayın Danışmanı ve Profesyonel Otel Yöneticisi Recep Arısoy'a 4-5 Haziran ayın da Antalya “Cam Piramit” te düzenlenecek “CHEF STAR” yarışmasının önemini anlattı.

CHEF CLUB ÇALIŞMALARA BAŞLADI

15 Nisan 2010 / 17:48

TURİZMİN SESİ


Türkiye'nin en iyi gastronomi takımının seçileceği 'Chef Star' yarışmasının hayata geçirilmesi için “Chef Club” çalışmalara start verdi. Chef Club Başkanı Ali Selek, 4,5 Haziran ayın da Antalya “Cam Piramit” te 1' inci si gerçekleştirilecek olan “CHEF STAR” yarışmasının meslek adına çok fayda sağlayacağını belirtti.

Selek; Bu organizasyon da Türkiye'deki 2 federasyon Başkanlarımızı ve aşçı dernek Başkanlarımızı bir araya getirebilmesi için çaba sarf edeceğiz açıklamasını yaptı. Selek; çok deneyimli kadrolar oluşturuyoruz bunlardan 2'cisi Uluslar arası bilgiye sahip çok değerli dostlarımız olan Sayın; Eyüp Kemal Sevinç ve Sayın; Rafet ince ile birlikte çalışacağız dedi.
Rafet ince “CHEF STAR” yarışmasının iletişim koordinatörlüğünü Eyüp Kemal Sevinç ise yarışma içi konsept koordinatörü olarak görev alacaklar dedi

“CHEF STAR” yarışmasının farklı olduğunu belirten Selek takım yarışmasının çok önemli olduğunu vurgulamak için bilinmişin dışında bir yarışma formatı hazırladık ve yarışmanın içinde 5 “Cors Menü” uygulayacak oteller ve okullar Antalya'nın ve Türkiye'nin seçkin insanlarını iş, siyaset ve sanat camiasını bir araya getirecek dedi .
“Chef Sta”r yarışmasının Antalya “Cam pramit” te gerçekleştirileceğini ve 14 profesyonel mutfağın tamamı ekipman ana sponsorumuz “Öztiryakiler” tarafından kurulacağını söyleyen Ali Selek bizler dernek olarak sadece yarışmacılara, mutfaklarını ve banket masalarını ve masa giydirmelerini vereceğiz yiyecek ve içecek malzemelerini oteller ve okullar kendileri getirecekler.

Her okul ve otel 7 kişilik ekip ile temsil edilecek ve 5 “Cors Menü” yapacaklar otel klasmanında ekip lideri olarak F/b müdürü, okul klasmanında ise okul mutfak hocaları olacak dedi. Şu ana kadar çok iddialı tesislerin kayıt yaptırdıklarını ve üstün bir rekabet olacağının altını çizdi. Başkan Selek yarışma da 3 kişilik Noter ve 20 kişilik teknik jüri görev alacak dedi .

Etiketler: ,
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.