22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

ÇİĞKÖFTE ÇİNLİLER’DEN TAM NOT ALDI

800 Çinli firmanın yer aldığı China Homelife’da Tatlıses Gıda geleneksel lezzetlerimizden olan çiğköfteyi ziyaretçilere tattırdı

Çiğköfte Çinliler’den Tam Not Aldı

04 Haziran 2016 / 11:20

TURİZMİN SESİ


Hayatlarında ilk kez çiğköftenin tadına bakan Çinliler’in acı çiğköfte tadımları sırasında ise renkli anlar yaşandı. Çiğköftenin damak tadına uygun olduğunu belirten Çinliler, ülkelerine götürmek istediklerini söyledi.

tatlises-gida,-china-homelife,cigkofte,cinliler3.jpg

Uluslararası arenada geleneksel lezzetlerimizi başarıyla temsil eden Tatlıses Gıda China Homelife’da Çinlilere çiğköfteyi sevdirdi. Halkın ve Çinlilerin yoğun ilgisiyle karşılaşılan Tatlıses standılezzetiyle nedeniyle büyük beğeni kazandı.

tatlises-gida,-china-homelife,cigkofte,cinliler-4.jpg

Yoğurması Bizden Sıkması Sizden
Geniş aileler ve organizasyonlar için acıyı keyfe dönüştürecek lezzet olan Tatlıses çiğköfteler artık 1 kilolukpaketlerde. Hiçbir katkı maddesi kullanılmadan hazırlanan çiğköfteler kaliteli, lezzetli ve sağlıklı olarak sofralarımıza taşınıyor. Tadı, kıvamı ve baharat dengesi ile oldukça lezzetli olan çiğ köfteler özel paketlerde satışa sunuluyor.

tatlises-gida,-china-homelife,cigkofte,cinliler,2.jpg

Hiçbir katkı maddesi kullanılmadan kaliteli, lezzetli ve sağlıklı çiğköfteleri sofralarımıza taşıyan Tatlıses, şimdi 1 kiloluk paketleriyle çiğköfteyi sevdirmeye devam ediyor. Geniş aileler ve organizasyonlar için ideal bir seçim olan bu paketler, vakumlu olarak satışa sunuluyor. İlk ve tek helal sertifikalı olma özelliğine sahip çiğköftelere Türkiye genelinde tüm Tatlıses Çiğköfte şubelerinden ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.