22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

CLUB MAGIC LIFE 2010 MEZUNLARINI VERDİ

Bacasız sanayi olarak nitelendirilen turizm sektöründe bir ilki hayata geçirerek sektörün eleman ihtiyacını karşılayan turizm okulunda mezuniyet sevinci yaşandı.

CLUB MAGIC LIFE 2010 MEZUNLARINI VERDİ

23 Haziran 2010 / 16:03

TURİZMİN SESİ
Ankara Üniversitesi ve CLUB MAGIC LIFE işbirliği ve İŞKUR'un desteğiyle üçüncüsü gerçekleştirilen “Turizm- Otelcilik ve Rekreasyon Mesleki Eğitim Sertifikalı Programı” 2010 mezunlarını verdi. Ücretsiz programdan mezun olanlar turizm sektörüne adım atmanın mutluluğunu yaşadı

Bacasız sanayi olarak nitelendirilen turizm sektöründe bir ilki hayata geçirerek sektörün eleman ihtiyacını karşılayan turizm okulunda mezuniyet sevinci yaşandı. Turizm sektörüne nitelikli eleman yetiştirme sorumluluğuyla yola çıkan Ankara Üniversitesi ve CLUB MAGIC LIFE, ücretsiz olarak düzenlenen eğitim programını başarıyla sürdürüyor. İŞKUR'un desteğiyle daha da güçlenen “Turizm-Otelcilik Rekreasyon Mesleki Eğitim Sertifikalı Programı” üçüncü yıl mezunlarını da verdi. Eğitim programının her yıl daha da güçlenerek turizm sektörüne kalifiye eleman yetiştireceğine dikkat çeken yetkililer, programı başarıyla tamamlayanların CLUB MAGIC LIFE'ta istihdam edildiğini belirtti.

Mutfak, kat hizmetleri ve servis bölümlerinden oluşan Turizm-Otelcilik Rekreasyon Mesleki Eğitim Sertifikalı Programı, Mart 2010'da başladı. 140 kursiyerin mezun olduğu törende CLUB MAGIC LIFE CEO'su Dr. Andreas Karsten'ın kutlama mesajını CLUB MAGIC LIFE Türkiye Direktörü Coşkun Özavnik iletti. Karsten mesajında “Ankara Üniversitesi ve İŞKUR ile birlikte yola çıktığımız eğitim programının üçüncü yıl mezunlarını vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Birlikte verdiğimiz destek ve emeklerle turizmi meslek olarak seçen gençlerin geleceğine değerli bir katkımız olduğunu umuyorum” dedi. Mezuniyet törenine katılarak projeye olan inançlarını dile getiren Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemal Taluğ da sertifika programının önemine değinen bir konuşma yaptı.

Mezuniyet törenine ayrıca YÖK Genel Sekreteri Dr. Turgut Kılıç, Ankara Üniversitesi Rektör Yardımcısı Argun Karacabey, İŞKUR Muğla İl Müdürü Ahmet Karakaya, ANKÜSEM Müdürü Elçin Cengiz ve çok sayıda CLUB MAGIC LIFE yöneticisi katıldı.

CLUB MAGIC LIFE'ın eğitim ve sosyal sorumluluk politikası çerçevesinde hayata geçirdiği projenin teorik eğitim bölümü Ankara Üniversitesi'nin Side Çolaklı'daki Örsem tesislerinde gerçekleştirildi. Sertifika programına katılanlara teorik eğitimleri sırasında TÖMER eğitmenleri tarafından 120 saat teorik ve 80 saat pratik Almanca dil eğitimi verildi. Programa katılan 18 yaş üstü lise ve ilköğretim mezunları 10 haftası teorik eğitimden geçtikten sonra 20 hafta CLUB MAGIC LIFE'ın Antalya, Marmaris, Bodrum ve Sarıgerme'deki tesislerinde stajlarını tamamlayacaklar.
Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.