23 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

CLUB NENA'DAN SPORA DESTEK

Manavgat Kızılağaç Bölgesinde bulunan Club Nena, bu yıl 1.ligde mücadele eden Manavgat İşitme Engelliler Futbol takımının sponsorluğunu üstlenerek örnek oluşturdu

CLUB NENA'DAN SPORA DESTEK

25 Ekim 2011 / 18:19

TURİZMİN SESİ-Halil ÖNCÜ-MANAVGAT


Club Nena Yönetim Kurulu Başkanı Nevin Akçelik, " İşitme Engelli futbol takımımıza gereken desteği veriyoruz. Onları yürekten destekliyoruz" dedi. Geçtiğimiz yıl Türkiye İşitme Engelliler 1'nci Futbol Ligine çıkarak bölgenin gurur kaynağı olan Manavgat İşitme Engelliler Futbol Takımı ligdeki üstün mücadelesini sürdürüyor. Manavgat'ın gururu olan sessiz şampiyonların bu yıl sponsorluğunu üstlenen Club Nena Yönetim Kurulu Başkanı Nevin Akçelik ise takımın maçlarını hiç kaçırmayarak gereken her türlü desteği veriyor. Son maçında kendi sahasında Bornova ile 0-0 berabere kalan Manavgat İşitme Engelliler Futbol Takımı yönetimi tarafından maç öncesinde desteklerinden dolayı, Club Nena Yönetim Kurulu Başkanı Nevin Akçelik'e bir plaket verdi.

Club Nena Yönetim Kurulu Başkanı Nevin Akçelik, " Geçtiğimiz yıl büyük başarı göstererek 1. lige çıkma başarısını gösteren Mangat İşitme Engelli futbol takımımıza sponsor olarak, gereken desteği veriyoruz. Onların spor ile engelleri aştıklarını görüyoruz ve kendilerini yürekten destekliyoruz "dedi. İlginin büyük olduğu karşılaşmayı Manavgat İşitme Engelliler Futbol Takımı sponsoru Club Nena Yönetim Kurulu Başkanı Nevin Akçelik'in yanı sıra, Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, Manavgat Belediye Başkan Vekili Sema Ecevitoğlu, Manavgat Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Şimşek, Evrenseki Belediye Başkanı ve MATAB Başkanı Recep Barut ile kulüp başkanı Hasan Hüseyin Aydın da izledi.
Maç sonrası takımı Club Nena'da ağırlayan Nevin Akçelik, yönetim, bütün futbolcular, eşleri ve aileleri ile birlikte Club Nena'da bir yemek verdi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.