22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

ÇOCUKLARIN BEŞ YILDIZLI TATİLİ

Çocuklar eğlenip tatilin tadını çıkarırken, ebeveylerin de yılın yorgunluğunu atacağı günler artık imkansız değil.

ÇOCUKLARIN BEŞ YILDIZLI TATİLİ

22 Haziran 2010 / 11:03

TURİZMİN SESİ
CLUB MAGIC LIFE Bodrum için özel olarak geliştirilen “aile” konseptinde çocuklar kreşte ya da çocuk kulübünde vakit geçirirken anne, babalarda dinlenip keyifli günler yaşayacak

Tatilde herkesi mutlu etmek zordur. Çocukların peşinde koşturmakla geçen bir tatilden sonra yorgun argın eve dönülen günler artık geride kalıyor. Bu sezon “Aile Kulübü” olarak konumlandırılan CLUB MAGIC LIFE Bodrum, hem çocukların hem de anne-baların eğlenip, keyif alacağı seçenekler sunuyor.

Çocukları 3 gruba ayıran ve animasyon programını genişleten CLUB MAGIC LIFE Bodrum'da eğitimli Eğlence Sorumluları, küçük misafirlere maceralar yaşatıp keyifli bir tatil geçirmeleri için renkli aktivitelerle dolu bir program hazırlıyor. 3-6 yaş gurubu çocuklara eğlence sorumluları ve pedagoglar eşlik ederken, 7-12 ve 13-16 yaş gruplarına da uzman spor ve eğlence sorumluları hizmet veriyor.

Çocuk kulübündeki renkli etkinlikler arasında kovboy ve kızılderili oyunları, korsancılık, piknik, karnaval, hazine avı, top oyunları, yüzme yarışları, vücut boyama, kurabiye pişirme, havuz başı oyunları yer alıyor. 13-16 yaş grubu için de spor ve eğlencenin içiçe geçtiği bir program hazırlanıyor. Bisiklet turları, su kayağı, okçuluk, futbol, su topu, dart, sörf, kano ve plaj partileri gençler için hazırlanan aktivitelerden sadece bir kaçı. Çocukları uyuttuktan sonra odada kalmak istemeyen çiftler için de uygun bir ücret karşılığında gece çocuk bakımı hizmeti sunuluyor.

Ücretsiz bebek seti sunulan aile konseptinde rezervasyon sırasında ihtiyacın belirtilmesi durumunda odalarda bebek yatağı, lazımlık ya da tuvalet aparatı, alt değiştirme minderi, bez kovası, biberon ısıtıcısı, biberon ısıtıcılı sterilize aleti ve su ısıtıcısı hazır bulundurulacak. Puset de uygun bir ücret karşılığında kulüpten temin edilebilecek.

Kulüp ve aile konseptiyle ile ilgili detaylı bilgi için 444 4 666 numaralı telefondan Magic Life Center'a başvurulabilir.
Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.