22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

CONCORDE’DEN ÇOCUKLARA ÖZEL TATİL

ANTALYA turizminin gözde tesislerinden biri olan Concorde De Luxe Resort Hotel, 23 Nisan tatilinde özel bir konseptle tüm çocukların kalbini fethedecek

CONCORDE’DEN ÇOCUKLARA ÖZEL TATİL

17 Nisan 2010 / 11:57

TURİZMİN SESİ


Antalya'nın farklı mimari yapısı ile konsept otellerinden olan Concorde De Luxe Resort, Mustafa Kemal Atatürk'ün dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Dombo Mini Club aktiviteleri ile kutlayacak.

Bir dönemin efsane uçağı Concorde şeklindeki özellikli mimarisi, Lara'nın muhteşem sahiliyle dikkat çeken tesiste, 23 Nisan kutlamaları için dolu dolu bir program hazırlandı. Profesyonel animasyon ekibi, eğlenceli spor aktiviteleri ve renkli yarışmalar 23 Nisan tatilinde çocukların hem eğlenmesine hem de sosyalleşmesine büyük katkı sağlayacak.

Çocukların iyi vakit geçirebilmeleri için en küçük ayrıntıların bile düşünüldüğü Concorde De Luxe Resort Hotel'de, anne babaların da beğenisini toplayan Dombo Mini Club, eğlence parkları ve aqua parkta keyifli saatler için çocukları bekliyor. Concorde De Luxe Resort Hotel, çocukların yaratıcılıklarını geliştirebilecekleri aktiviteler, bol müzik ve dans ile çocuklarınıza unutamayacağı güzellikte bir tatil yaşatmayı vaat ediyor.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.