22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

CONRAD HOTELS 25. YILINI KUTLUYOR

Conrad Hotels & Resorts 25'inci Yılını Kutlarken, Conrad İstanbul, Misafirlerine Ücretsiz Konaklama Hediye Ediyor!

CONRAD HOTELS 25. YILINI KUTLUYOR

04 Mayıs 2011 / 18:20

TURİZMİN SESİ
Hilton Worldwide'ın küresel lüks sınıf otel markalarından biri olan Conrad Hotels & Resorts, bu yıl 25. kuruluş yıldönümünü kutluyor. Conrad Hotels & Resorts, 25. yılını kutlama etkinlikleri kapsamında, 2011 yılı boyunca özel promosyonlar sunacak. İlkbahar tatili veya bir hafta sonu kaçamağı için markanın 16 seçkin şehir ve resort otelinde rezervasyon yaptırıldığında, geçirilen minimum konaklama sayısı baz alınarak, ücretsiz bir gece daha konaklama fırsatı veriliyor. Bu avantajdan yararlanmak için 12 Haziran 2011 tarihine kadar rezervasyon yaptırılması ve konaklamaların 30 Haziran 2011 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gerekiyor.

Conrad İstanbul'da birbirini takip eden tarihlerde yapılan 4 gece konaklama için misafirler ekstra bir gece ücretsiz konaklama fırsatına sahip oluyor. Conrad Bali, Conrad Bangkok, Conrad Brussels, Conrad Cairo, Conrad Centennial Singapore, Conrad Chicago, Conrad Dublin, Conrad Hong Kong, Conrad Indianapolis, Conrad Maldives Rangali Island, Conrad Miami, Conrad Punta del Este ve Casino, Conrad San Juan Condado Plaza, Conrad Sanya Haitang Bay ve Conrad Tokyo gibi markanın diğer otel ve resort'larından da Conrad'ın 25nci Yıldönümü promosyonu için rezervasyon yaptırılabilir.

Şubat 1986'da büyük bir törenle açılan tek bir otelle serüvenine başlayan Conrad Hotels & Resorts'un şimdi dünyanın önemli şehir ve tatil bölgelerinde 16 otel ve resort oteli bulunuyor. Önümüzdeki iki yıl içinde marka, New York, Algarve, Portekiz ve Dubai Birleşik Arap Emirlikleri gibi önemli pazarlara yatırım yaparak ve Asya'daki varlığını daha da geliştirerek, otel sayısını iki katına çıkaracak.

Daha fazla bilgi için lütfen www.conradhotels.com/25  adresindeki web sitemizi ziyaret ediniz. Rezervasyon ve konaklamalariniz icin: 0212 310 2525
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.