22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

CONRAD İSTANBUL BOSPHORUS’A WTA'DA 3 FARKLI KATEGORİDE ÖDÜL ALDI

Conrad Istanbul Bosphorus Avrupa’nın Lider Şehir Oteli, Türkiye’nin Lider İş Oteli ve Türkiye’nin Lider Konferans Oteli Seçildi!

Conrad İstanbul Bosphorus’a WTA'da  3 farklı kategoride ödül aldı

04 Kasım 2021 Perşembe 11:16

TURİZMİN SESİ


Conrad Istanbul Bosphorus dünya çapındaki seyahat ve turizm profesyonellerinin oylarıyla belirlenen 2021 Dünya Seyahat Ödülleri tarafından 3 farklı kategoride ödül aldı. Bu yıl 28.sinin düzenlendiği ve milyonlarca seyahat severin kullandığı oylarla belirlenen organizasyonda, Conrad Istanbul Bosphorus,  Avrupa’nın Lider Şehir, Türkiye’nin Lider İş Oteli ve Türkiye’nin Lider Konferans Oteli seçildi. 

Turizm ve otelcilik sektörünün küresel çapta en prestijli ödüllerinden biri olan Dünya Seyahat Ödülleri (World Travel Awards/WTA), turizm sektörünün karşı karşıya kaldığı tüm zorluklara rağmen rekor oylama rakamlarına ulaştığını ve web sitesinin daha fazla arama trafiği aldığını ve bu nedenle bu yıl bir Dünya Seyahat Ödülü kazanmanın her zamankinden daha değerli olduğunu duyurdu. 

Avrupa’nın Lider Şehir Oteli ödülünü alan Conrad İstanbul Bosphorus’un Genel Müdürü Andreas Jersabeck; “Hilton Group markasının Türkiye’de lüks segmentte hizmet veren otellerinden olan Conrad İstanbul Bosphorus olarak, son üç yıldır ‘Avrupa’nın Önde Gelen Şehir Oteli’, ‘Türkiye’nin Önde Gelen Konferans Oteli’ ve bu yıl ayrıca ‘Türkiye’nin Önde Gelen İş Oteli’ ödüllerine layık görülmek bizim için büyük bir onur. Tüm bu ödülleri, misafirlerimize mükemmel bir konaklama deneyimi yaşatmak için ve Conrad İstanbul Bosphorus ’ta müşterilerimize kişiselleştirilmiş hizmet veren kusursuz ekibim adına almaktan büyük mutluluk duyuyorum.” dedi.

Conrad İstanbul Bosphorus, World Travel Awards ’ta 2004, 2005 ve 2006 yıllarında “Türkiye’nin En İyi İş Oteli”, 2009’da “Avrupa’nın En İyi İş Oteli”, 2015’te “Türkiye’nin En İyi Konferans Oteli” ve “Avrupa’nın En İyi Şehir Oteli”, 2016, 2017 ve 2018 yıllarında “Türkiye’nin En İyi Oteli”, 2018, 2019 yıllarında ise “Türkiye’nin En İyi Konferans Oteli” ve “Avrupa’nın En İyi Şehir Oteli” seçilmişti. 2020 de ise World Travel Awards ‘ta, “Avrupa’nın Önde Gelen Şehir Oteli” ve ‘’Türkiye’nin Önde Gelen Konferans Oteli’’ ve ’Türkiye’nin Önde Gelen İş Oteli’’ ödüllerinin de sahibi olmuştu.


 

Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.